reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja tez z doskoku dzis zaliczylam pierwsze spotkanie z moim kibelkiem oko w oko...ale ciesze sie tak bardzo tego chcialam:D
Najlepsze ze wyszlam z kibla i musialam spagetti zjesc co ta ciaza z czlowirka robi!

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :) za nami trzy cykle starań, z zakwaszaniem, z nie "poprawianiem" , z suplementami oraz 0+12. Ten bedzie poprostu- normalny Jem jedynie wit prenatalne , kwas fol, wit c oraz wapno. Nie wciskam nic do srodka, a magnez mi sie skonczyl i nie dokupilam :) jestem po usg cyklu, dzis 13dzien. Oto moj pecherzyk - lewy jajnik :)
10dc -15,88.
12dc-18.
13dc czyli dzisiaj - pęknął pęcherzyk :)
Starania więc 10dc, (11dc maz nieobecny),12dc rano i wieczorem , 13dc wieczorem. Nie robimy już jak w ostatnim cyklu akcji"nie poprawiamy", staramy sie na full :) czy moge komus znowu gratulowac ?:) czy na Tobie Maziajko narazie poprzestało ? :) jak sie czujecie Ciężaroweczki Kochane ?:) Maziajko nie lubie mdlosci ale te ciazowe chetnie bym juz zaliczyla :) airfix jak tam ??? Cos wiesz? ja bylam wczoraj w szpitalu zobaczyc jednodniowego synusia przyjaciol. Rozkleilam sie :) życie cudem jest......

Dziewczyny zebrałam się w sobie i zadzwoniłam wieczorem...od razu z pytaniem- czy ma czas żeby poświęcić mi chwilę. .I słyszę - "ehh Noo...słucham ", Jezu co najmniej jakbym nie wiem co chciała. Mówię o wynikach,że te próby przekroczyły normę,a ja z tym miałam problem przed ciaza...on mowi- ze jeśli wynik nie jest trzycyfrowy i nie ma 5 z przodu to nie jest źle. Kazał brać Essentiale.... Ja mowie- Że czy nie może być Sylimarol który brałam przed ciaza. On- ze nie.że ma być to.
Już mi się nie chciało z nim dochodzić, bo humor nie taki..Ale ja Essentiale brać nie mogę,bo tam z soi to jest,a ja przecież mam Hashimoto i niedoczynność tarczycy.
Wezmę Silimarol skoro Tynki siostra brała.

Maziajka Oj tak..też czekałam na spotkanie oko w oko z kibelkiem...potem przerodzilo się to w nudności tylko i do tej pory je mam;)

Witajcie :) za nami trzy cykle starań, z zakwaszaniem, z nie "poprawianiem" , z suplementami oraz 0+12. Ten bedzie poprostu- normalny Jem jedynie wit prenatalne , kwas fol, wit c oraz wapno. Nie wciskam nic do srodka, a magnez mi sie skonczyl i nie dokupilam :) jestem po usg cyklu, dzis 13dzien. Oto moj pecherzyk - lewy jajnik :)
10dc -15,88.
12dc-18.
13dc czyli dzisiaj - pęknął pęcherzyk :)
Starania więc 10dc, (11dc maz nieobecny),12dc rano i wieczorem , 13dc wieczorem. Nie robimy już jak w ostatnim cyklu akcji"nie poprawiamy", staramy sie na full :) czy moge komus znowu gratulowac ?:) czy na Tobie Maziajko narazie poprzestało ? :) jak sie czujecie Ciężaroweczki Kochane ?:) Maziajko nie lubie mdlosci ale te ciazowe chetnie bym juz zaliczyla :) airfix jak tam ??? Cos wiesz? ja bylam wczoraj w szpitalu zobaczyc jednodniowego synusia przyjaciol. Rozkleilam sie :) życie cudem jest......
Katja, trzymam kciuki. Najczęściej tak jest, że jak odpuscimy trochę to są efekty :)

Witam. Mam prośbę do Was. Ktoras z Was swego czasu wrzucila tu link na temat piku LH+32h i nie mogę tego odszukać teraz. Czy mogłaby podać jeszcze raz ten link.
Pozdrawiam

Maziajka tak,następnego dnia nie sikalam półtorej h wczesniej i druga kreska ciazowa była dużo mocnejsza od kontrolnej. Elena świetną do stawką od dawna szukalam czegoś podobnego i nie mogłam znaleźć z do stawką.

Dziewczyny a ja mam traume :( starania pelna para a jeden z naszych domownikow ma od dzis... Polpasiec (ziarnica) !!! Podobno bardzo niebezpieczna w pierwszym trymestrze ew.ciązy :(

reklama
Do góry