reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajka Mnie piersi prawie nic nie bolały. .ot tak lekko wrażliwe były,potem oklaply heh i ciągle zastanawiałam się kiedy zaczną mega boleć i robić się wielkie jak w poprzedniej ciąży. ..jednak do tej pory to nie nastąpiło. Także nie zamartwiaj sie:) odpoczywaj ile możesz.

Antonia Oby to był Twój cykl &&&& :)

Millo o kurcze i co bierzesz dalej castangusa!?

Airfix no teraz juz mnie bola:D ledwo co.napisalam i zaczely:-) Oglonie czuje jakbym cos w nich miala jakies kamienie czy cos? Bola mnie zdecydowanie bardziej wieczorem a rano jest lzej.
Wewnetrznie czuje ze jest ok ale wiesz jak to jest:-)

Jutro zaczynam 5 tc:-).

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina trzymam mocno kciuki!!!:**

Maziajko juz 5tc?o szok!!

Miewalam nieregularne przed ciaza ale teraz bylo w miare okej.Bede dalej brac castagnusa te 90 dni.Niby niektore maja 1 cykl dluzszy..najgorzej ze przez to R zjazd zas bd nie na czas;( Dopiero w grudniu powinno sie udac!

Mnie ostatnio meczyly delikatne klucia prawego boku i pachwiny. Pobieglam dziś do lekarza na dodatkową wizyte bo od piątku te klucia mam i sie martwie. Ale szyjka długa, nawet dluzsza niż ostatnio. Więc to chyba macica się rozciąga i stąd takie objawy. Mam przez tydzień pobrać nospe. Uspokoilam się trochę.
I ciągle mam łożysko nisko. Aczkolwiek na ostatnim usg nie zaslanialo ujście, ale było bardzo blisko. Mam nadzieję ze się podniesie jeszcze bo chciałabym rodzić sn. I wciąż dziewczynka zostaje dziewczynka ;-)
Jejciu czemu te ciążę są takie stresujące.

reklama
Elenaa super ze dziewczynka [emoji7]
Ja miałam teraz w ciazy tez bardzo nisko. Do 30 tc powinno sie podnieść. Wiadomo obawy miałam ale przewaznie wlasnie po 30 tygodniu jest ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry