reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jesli mam regularne cykle(przynajmniej do tej pory mialam od jakis 5miesiecy)30 dniowe, @7dniowe, zakladam, ze wszystko jest ustabilizowane, to do ktorego dnia cyklu moge serduszkowac aby trafic w dziewczynke? Dzis suwaczek pokazuje mi 13dc, owulka za 4 dni. Moja wiedza to tylko tyle, ze na coreczke trzeba przed owulka, bo zenskie wojowniki zyja dluzej niz meskie(do 78godz) i sa wolniejsze i wola zasadowe srodowisko, tak? Czyli rozumiem, ze 15dc moge serduszkowac a potem wstrzymac sie tak? Wy jestescie bardziej doswiadczone w te klocki...

reklama
Anufifi jak masz male serduszko drugie :) to dziewczynka na bank :tak:

royanna, dokładnie takjak piszesz, ja miałam ostatnie serduchowanie w 13dc, owulka około 16 dnia i też mam cykle 30 dniowe

powodzonka ;-)

Ja bym chyba probowala w 12dniu cyklu jesli owu jest 16 dnia...najpierw 4 dni przed. tak ze 2/3 cykle potem o jeden dzien blizej tez ze 2 cykle....itd.

Anufifi Kochana BRAWOOOOO!!! to teraz oczekujuemy terminu @ :-D:-D jesooo chyba sie nei doczekam hihihhih:-D:-D
Ja po dniu Babci iDziadka.. impreza udana..dziadki zadowolone:-D Maly tez:sorry: ..nadrobie jak dam im jesc i zasiade z kawka .. z tego co mi szybko przemknelo przed oczami to to ze MILENKA to moja wersja dla dziewczynki juz od dawna..Kacperek mial byc Milenka:-D
Buziaczki Dziewczynki..:))))

Anian, który to cykl starań u Ciebie ?

w sumie pracujemy od sierpnia, ale po drodze były przerwy, bo rękę miałam w gipsie i perspektywę rtg, a to jakieś zakłócenia w porozumiewaniu się z mężem...tak więc i trochę już długo i nie.

a M mnie męczy aby zrobić drugi test ....... :laugh2:

bądź dobra dla męża.
Uwielbiam Poznań - 5 lat tam studiowałam:-)

pękł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to super....cierpliwości:happy:

czarodziejko, ambitne plany...powodzenia.

A ja w tym cyklu dałam sobie na luz i nie szukam oznak ewentualnej ciąży...byle do następnego czwartku:laugh2:

Znikam kończyć obiadek

royanna, dokładnie takjak piszesz, ja miałam ostatnie serduchowanie w 13dc, owulka około 16 dnia i też mam cykle 30 dniowe
powodzonka ;-)

Dzieki,w takim razie dzis wieczor znowu staranka(o ile maz da rade:baffled:, bo ma katar i umiera:wściekła/y:, ale skoro juz lezy w tym lozku to niech beda z tego jakies korzysci, nie?;-))

Czarodziejko
, nie wiem czy potrafie byc taka cierpliwa:sorry:

no własnie royanna, co sie mąż będzie byczyć :-D:-D:-D:-D

Ja tak właśnie Słonko zaszłam w ciążulkę w tym dniu cyklu dokładnie :-):tak:

reklama
Do góry