reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ooooo lol, ale zaszalałyście tu dziś:-) ruch niesamowity na tym naszym wątku się zrobił:-):-):-)super:-):-)

zmykam na obiadek, a potem poczytam co naskrobałyście:-)
tymczasem
buzia:-)

witam witam,naskrobalyscie ze hey dzisiaj a jak nas tu duzo,super ze forum tak sie powieksza,ANUFIFI SUPER ZE PEKL;ALE SI CIESZE;TO JAK SIE UDALO TO MASZ DZIEWUSZKE JAK MALOWANA;SUPER;TERAZ CZEKAMY WSZYSTKIE NA TWOJ PIEKNY WYNIK Z DWOMA KRESECZKAMI;

bereshka naprawde czujesz ze to dziewczynka,super imie milenka,i juz rozowe kupilas,ja jak do sklepu ide to wszystko niebieskie do reki mi wpadfa,nie wiem czy dlatego ze czuje ze chlopczyk czy z przyzwyczajenia juz po 3chlopcach,a jak sie czujesz?a ty jarzebinko jak samopoczucie...beti zjedz obiad i dolanczaj tu do nas,u mnie samopoczucie ok a caly czas mam ochote na slodkie to niby na dziewczynke,kwasne wcale mi nie podchodzi,anufifi jest jedna dzidzia nie blizniaki,doktor mowil ze jedna dzidzia nie dwie,odrazu pytalam bo moja rodzinka slynie z blizniakow..kicia serce jestesmy z toba myslami,sciskam mocno..beti kiedy u ciebie testowanie?ptasiorek twoje milenka jest przesliczna.

Ostatnia edycja:
Czarodziejka ..Kochana zagladam;-):-D
Anufifi.. masz racje nie napalac sie.. lepiej miec mila niespodzianke jak sie potem rozczarowac:tak:w kazdym razie..kciuki zaciskam;-):-)
Ja sie troszke zakopalam :baffled: mam dosc wszystkiego.. najbardziej tej zimy:eek:.. i w ogole..:baffled:
Buziaczki dla WSZYSTKICH!!!!;-)

Hej Dziewczyny ;-) ja dzisiaj tylko Was podczytałam i zmykam, bo jestem nie w formie...Właśnie wróciłam od ortodonty i dentysty, zdejmowali mi aparat ortodontyczny (po roku i 2 miesiącach :-)) i nieźlne mnie wymęczyli tym wszystkim. Pani mi chciała jeszcze zdjęcia rentgenowskie zrobić i zapytała czy nie jestem w ciąży, więc powiedziałam że na razie nic mi o tym nie wiadomo, ale istnieje taka mozliwość :-D:-):tak: więc zdjęć nie było, mam nadzieję że nie będa mi robić przez conajmniej 9 miesięcy...:-):tak:

Beti ja celuje na synka albo córeczke, więc nie jesteś sama :-)
Anufifi bardzo się cieszę że możesz teraz oczekiwać testowanka w końcu ;-) :-):-)

Czarodziejka, Sylwia, jarzebinka, Bershka ściskam mocno!
Wszystkie babeczki pozdrawiam, napisze wiecej jak wena przyjdzie....
Póki co nawet nie myślę czy będzie sukces w tym cyklu czy nie, nie stresuję się, więc chyba dobrze .......;-) Pa!

Ja zaraz za mężusia się biorę, bo moment odpowiedni na chłopca (tak mi się wydaje z obliczeń :baffled:)... a małż pracuje obok na 2 lapku...i straaasznie zaabsorbowany tą pracą.... to może wirtualne bara-bara :-D

PYSZCZEK... widzę, że ty też z Lublina :-)

reklama
witam z wieczorka

A u mnie szyjka jest jeszcze wysoko,twarda i zamknięta wiec przytulanki nic nie dadza:sorry: no ale rozgrzewka zawsze mile widziana no nie? :-);-)
będę musiała obserwować...

miłego wieczorku

Do góry