reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć

Bershka mi z córcią też się sprawdziło, jakby nam się teraz udało to byłoby to, o czym marzę....a to jest chyba identyczne jak te chińskie kalendarze.
A Ty masz dobry suwaczek? jakoś wydaje mi się, że Ty już dłużej w ciąży jesteś:baffled:

Miłego

reklama
anian mam starszą ciążę ale nie umiem psiakość wkleic dobry suwaczek :confused2::zawstydzona/y:

a to coś innego niż chinski, na chińskim inaczej wychodzą mi wyniki ;)

Ja w sumie tez na chwilkę :)))
Mi z tego programu wychodzi coreczka w marcu a potem dopiero maj, czerwiec i październik i to by bylo tyle jesli chodzi o corke:baffled::baffled::baffled::baffled:
a chlopiec przez reszte miesiecy roku (poza styczniem bo i w styczniu dziewczynka ale juz za poźno bo dzis owu):-D:-D:-D
No nic.....:confused2:

hej kochane:-)
ja po pracy się melduję:-):-)
lecę na obiadek, a potem klientka
odezwę się wieczorkiem:-)
buziaczki:-)

witam ................ :tak:

zrobiłam drugi test i nie chce byc inaczej II kreski jak nic .................. :tak:

a wg tych wyliczeń wychodzi chłopiec :tak: i może cos w tym jest,że jestem skazana na chłopca, bo w ciągu roku szanse na chłopca miałam tylko 3 : 9 i wyszło na chłopca, a w dziewczynke nic .... :tak: z Kacprem teoretycznie tez sie zgadza :tak:

miłego wieczorku :-D;-):-)

Tak jak pisałm, z programu BERSHKI na styczeń 2009 wychodzi mi chłopaczek, ale z Milenką mi się nie sprawdziło:-(chychodzi mi ,że powinna chłopcem być ;-), ale to pewnie dla tego, że przy tamtejszym sexiku 3-4 dni przed owulką, w żaden sposób nie mógł wyjść z tego chłopczyk... :tak::-)

Hej dziewczynki...i ja sie witam ...
dziekuję za słowa pocieszenia ...dzisiaj zdecydowanie milszy dzien miałam...choc cały zajęty ...dlatego mnie nie było...po południu dzien babci i dziadka w przedszkolu u teraz dopiero wrócilismy wiec musze ogarnąć wszystko jakos...

Od dzisiaj biore duphaston i skłamałabym gdybym powiedziała ze nie mam nadzieji ze sie udało....choć staram sie o tym nie myśleć to dzisiaj przszło mi przez mysl ze zobacze betke negatywna i nie będzie mi do smiechu...

Czas pokaze ...boli mnie podbrzusze i krzyz ...gdyby nie to ze widziałam pekniety pęcherzyk byłabym pewan ze to dopiero przede mną :)

Wszystkie was pozdrawiam ...jest nas juz tyle ze nie sposób wszystkich wymienic :)

reklama
Witam dziewczyny;-)

jestem po wizycie u lekarza po wizycie takiej z doskoku bo wczoraj miałam maly "wypadek" zasłabłam stojąc w kolejce do rejstracji w laboratorium na badania, byłam na czczo i to dlatego ale chcialam sie upewnic czy wszystko ok;-) i jest wszystko dobrze dzidzia prawie niespał preżył nóżki wyglądało to jakby skakał:-D rączkami wymachiwał, sliczności.... dziś mialam usg na zwykłym sprzecie więc nic wiecej niewidziałam najwazniejsze ze serduszko pika a nastepną wizyte mam 4lutego...
opowiem Wam najlepsze mowie lekarce czy to mozliwe ze ja juz czuje dziecko ( to jest 11tydzien2dni) a ona ze to mało możliwe to ja jej mowie zanim mi jeszcze usg zrobila ze ja jej pokaze gdzie mnie kopie i gdzie jest ułozony bo ja to czuje jak sie połoze na plecach to mam ten brzuch tak wklesniety i wszystko czuje... i wiecie co niechce byc inaczej to jest dziecko.... wszystko sie zgadzało.... lekarka mowi że ja jestem bardzo szczupła i mam cieńkie powłoki brzuszne i mozliwe że to juz czuje....

jarzebinko super test powtórzony czyli swietować na całego!!!

a co do tych wyliczeń tabelek to przy pierwszym dziecku wychodzi mi dziewczynka.... a jest chłopczyk, teraz znowu wychodzi mi dziewczynka.... więc pewnei bedzie chłopczyk;-)

pozdrawiam Was laseczki

Do góry