reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
to się pewnie pomęczymy jeszcze troszkę:-):-):-) może do końca roku nam się uda zaplanować tak płeć i zafasolkować hehe:-):-)
wyczytałam też niedawno, że facet w jednym msc ma wiecej np żeńskich plemników w sobie , a w drugim np odwrotnie ale nie wiem ile w tym prawdy:-):-)

szkoda, że nie ma różowych i niebieskich:-):-):-)od razu było by widać:-):-):-)

a moze tu same dziewczynki rządzą:-):-):-):-)

Załączniki

• plemnik.jpg
    plemnik.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 29
Witam 18tki i resztę dziewczyn też:-):-)

Ja z Młodą zaszłam w 2 cyklu, a teraz się męczę.....:laugh2::-p

Beti1975,a Ty w szkole pracujesz, czy się uczysz, że masz lekcje do 13?

A mi się nic nie chce....poproszę o chęci i zachcenie:-)

Royanna witaj:-)nadrabiaj, nadrabiaj:-)ja wczoraj miałam więcej:-p:-):-)
Anian nie kochana, nie pracuje w szkole:-) tak czasem mówię:-) codziennie pracuje po 8,5h, a w piatki(teraz pierwszy piątek) do 13`stej:-) i bardzo się cieszę z tego powodu:-):-)

reklama
Do góry