reklama
Millo wyglada obiecuujaco!!
Antonia kciuki za betke!
Araya za Ciebie tez kciuki! Dobrze ze jestescie w dobrych rekach i w razie W jest plan.Ale wierze ze mala posiedzi do maja!
Elena a Ty jak jakies skurCze?
Imama no to tylko pozazdroscic spadku kg! Ja tyje
haha ale tragedii nie ma 25 tc 3.5 kg na +:-)
Na chlopca polecam olej z wiesiolka i wszelkiego rodzaju redbule dla siebie i meza:-)
Antonia kciuki za betke!
Araya za Ciebie tez kciuki! Dobrze ze jestescie w dobrych rekach i w razie W jest plan.Ale wierze ze mala posiedzi do maja!
Elena a Ty jak jakies skurCze?
Imama no to tylko pozazdroscic spadku kg! Ja tyje
Na chlopca polecam olej z wiesiolka i wszelkiego rodzaju redbule dla siebie i meza:-)

Mikallo
Fanka BB :)
Aray trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia 
Kitqa i Imama ja strasznie przytyłam przez sytuację w pracy (mobbing), miałam się odchudzać ale stwierdziłam, że na chłopca nie można
Przed zajściem w ciążę z córką schudłam 10kg
Millo całkiem ładnie to wygląda
Kitqa i Imama ja strasznie przytyłam przez sytuację w pracy (mobbing), miałam się odchudzać ale stwierdziłam, że na chłopca nie można
Przed zajściem w ciążę z córką schudłam 10kg
Millo całkiem ładnie to wygląda
Millo, Arya, trzymam kciuki dziewczyny za pozytywne wieści
ana jak się czujesz?powtarzałaś test?
imama kurczę to bratowa najadła się pewnie stresu, a potwierdził się u niej chłopczyk?bo pamiętam jak mówiłaś, że samych chłopców ma.
elena może już na porodówce
A czy Airfix się odzywała?
ja czekam na @
ana jak się czujesz?powtarzałaś test?
imama kurczę to bratowa najadła się pewnie stresu, a potwierdził się u niej chłopczyk?bo pamiętam jak mówiłaś, że samych chłopców ma.
elena może już na porodówce
A czy Airfix się odzywała?
ja czekam na @
Imama
Maziajka to Tobie pozazdrościć! Ja z pierwszym +14kg a teraz z drugim +20kg! Ty to pewnie chudzinka hehe.
Ja byłam na dietach dukana i south beach zawsze w sumie a tam same białko się je i ciemne pieczywo. Teraz jak ograniczyłam do minimum proteiny i dodałam białe pieczywo zamiast ciemnego to byłam pewna ze nic nie schudnę. A tu ku zdziwieniu chudnę! Czyli i tak coś dla mnie.
Mikallo ja mam dwóch synów, oliwa z oliwek, awokado, płatki owsiane, siemnie lniane, chia to było u mnie na codzień. A to typowo na chłopczyka. Ja śniadania zawsze jadłam i ogólnie podjadałam zawsze coś! Wiesiołek to tez zażywałam właśnie w kapsułkach. Jak przytyłaś to tylko na plus. Do tego jak się ćwiczy dużo na obciążeniu to tez podobno na synka. U mnie te aspekty się zgadzają.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam na dietach dukana i south beach zawsze w sumie a tam same białko się je i ciemne pieczywo. Teraz jak ograniczyłam do minimum proteiny i dodałam białe pieczywo zamiast ciemnego to byłam pewna ze nic nie schudnę. A tu ku zdziwieniu chudnę! Czyli i tak coś dla mnie.
Mikallo ja mam dwóch synów, oliwa z oliwek, awokado, płatki owsiane, siemnie lniane, chia to było u mnie na codzień. A to typowo na chłopczyka. Ja śniadania zawsze jadłam i ogólnie podjadałam zawsze coś! Wiesiołek to tez zażywałam właśnie w kapsułkach. Jak przytyłaś to tylko na plus. Do tego jak się ćwiczy dużo na obciążeniu to tez podobno na synka. U mnie te aspekty się zgadzają.
Imama
Ajlak No jedna bratowa to właśnie urodziła w sobotę chłopczyka a druga teraz w 20 tc i tez ma być chłopak. Także tylko jedna córa jest u tej co urodziła. Mój ojciec będzie miał 9 wnuków w tym jedna smerfetka hehe a ja pewnie doprawie wiec pewnie dojdzie do 10!
Uważam ze ten facet to jednak ma jakiś wpływ wiec mój to teraz jest faszerowany ostro suplementami [emoji6] o dziwo serio nie narzeka! Bo jego brat to tez dwóch synów maja. Same chłopy wokoło.
Uważam ze ten facet to jednak ma jakiś wpływ wiec mój to teraz jest faszerowany ostro suplementami [emoji6] o dziwo serio nie narzeka! Bo jego brat to tez dwóch synów maja. Same chłopy wokoło.
kitqa
Mikalo przykro mi że jesteś mobbingowana
wiem co to znaczy. Też tak miałam i zmieniłam prace 
Moja dieta jest bogata w mięso, wędliny, ryby, ryż, makarony, białe pieczywo, pomidory, ziemniaki, banany, oleje, co dzien pije siemię lniane - to typowa dieta na chłopa, ktora nie sprawdziła sie
w ogole nie jem słodyczy (nie lubie) i praktycznie nabiału tez nie wiec jak dla mnie teoria planowanie płci dziecka poprzez dietę jest obalona.
Wiec zostaje nam tylko liczyć na szczęście
Moja dieta jest bogata w mięso, wędliny, ryby, ryż, makarony, białe pieczywo, pomidory, ziemniaki, banany, oleje, co dzien pije siemię lniane - to typowa dieta na chłopa, ktora nie sprawdziła sie
Wiec zostaje nam tylko liczyć na szczęście

Imma ja z Jasiem tez duzo przytylam bo 16 ale wtedy mialam apetyt jak smok moglabym jesc na.okraglo a teraz w ogole apetytu nie ma.jem mniej niz przed ciaza.Do tego mdlosci i wymioty w pierwszym trymestrze.Poza tym z Jasiem startowalam z niedowaga wiec tez inaczej.
To ja z dzisiaj wszystko w brzuch idzie
Ktos o wiesiolka.pytal wiec stosuje sie go do owu chyba 1 tabl.ale nie pamietam juz.
Ajlak.wlasnie.sie.nie.odzywala:-( @miciurka tez nie:-(
To ja z dzisiaj wszystko w brzuch idzie
Ktos o wiesiolka.pytal wiec stosuje sie go do owu chyba 1 tabl.ale nie pamietam juz.
Ajlak.wlasnie.sie.nie.odzywala:-( @miciurka tez nie:-(

Załączniki
reklama
ana.
Podziel się: