reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A teraz zmykam juz bo maz sie niecierpliwi, ze jak on ma wolne to wtedy ja jestem w pracy albo przy kompie na bb! I jak tu sie starac o ta ciaze, hahahaha, tyle ze teraz i tak nici z serduszkowania bo bylby brat a nie siostra dla Macia. Dobrej nocki Kochane, jutro pewnie sie odezwe! Kolorowych snow!

reklama
Royanna namiętnych przytulanek życze:-):-) i iście erotycznych snów:-):-) do jutra kochana:-)

Sylwia a Ty gdzie kobieto?:-p:-p:-):-):-)

Sylwuś no dziekuje, ale wiesz przeciez sam porod to jakies 15min reszte to sie w poduszke wzdycha a tak wzdychalam do męzaaaa:-p a na koncowce porodu to stał koło mojej głowy, ja trzymałam go tak mocna za reke ze po porodzie pokazal mi powbijane pazury:-D a jak mały wyskoczył i dali mi go na brzuch to nieodstepowal go ani na sekunde jak go zabrali to powedrowal za lekarzami co by mu go niepodmienili:-p:-D

Ja mimo, że miałam jesienny termin, to przez całe lato z brzuchem się przetoczyłam i też mam generalnie letnie... Jak w 2 trym. brzuszek wrescie zaczął solidnie rosnąć, to miłam taką frajdę z ciąży i nowej figury, że ciążowe ubrania kupowałm. Wreszcie poczułam się ciężarną w pełni... :-)
Ale na jesieni, to już tak miałam dość bycia w ciąży i wielorybich rozmiarów ... pamiętam, że marzyłam kiedy zobaczę swoje maleństo i swoje stopy stojąc pod prysznicem :baffled::-D, więc w 3 trym. już nic ciążowego nie kupowałam....i przyszła jazda na dziecięce :-D Jakoś te zakupione latem spodnie były w miarę uniwersalne, a na górę duże swetry naciągałam, ciepłą kurtkę nosiłam zwykłą (nieciążową), tylko niezapinałam się... bo nie mogłam :-D
Na wiosnę oddałam na zawsze te ubrania ciężarnej sąsiadce... ale w grudniu mi je oddała... może to znak:confused: :-D

Aga uśmiałam się z tym wedrowaniem za lekarzami:-):-):-)
śpij spokojnie kochana:-):-)buzia:-)
Ptasiorek ja ostatnio jak byłam na święta u teściów to kupiłam sobie parę bluzeczek takich właśnie luźnych :-):-) na ciążę w sam raz:-):-):-), a teraz juz wynalazłam u nas sklep z takimi ciuszkami więc pewnie z czasem będę tam częstym gościem:-):-)

Dopiero doczytałam co napisałyście o swoich małżach przy porodach... A mój był... i to wcale się do tego nie wyrywał :no:, ale mu kazałam. Zabrałam go nie po to żeby mi pomagał, ale dla tego żeby zobaczył na własne ślipia jaki to straaaaszny wysiłek...:-DI był obecny od 1 skurczu do wyparcia Milenki.... a wrażenie musiało być dla niego piorunujące :szok:, bo jak teraz jak wspominam coś o porodzie... to on mówi, że na cesarkę zbiera... :-D:-D

hehe to rzeczywiście musiał przeżyć szok skoro teraz cc chce:-):-):-)ktoś kiedyś powiedział, że facet nie przezył by porodu:-)

reklama
Wrocilam:-)
Agus.. to mieli z mezusiem tam wesolo:-D Spij dobrze Kochana...:*
Ptasiorek.. hehehehe dobre.. z tym zbieraniem na cc .:-D w razie czego jak nie zdazy uzbierac powiedz mu ze moze poczekac pod drzwiami;-):-D:-D

Do góry