Imama
Fanka BB :)
Ja dziewczyny czekam z niecierpliwością na 11 i będę dzwonić bo na pogotowie to nie pojadę bo mnie nic nie boli, gorączki tez nie mam. Nastawiam się jednak na najgorsze chociaż to i tak dziwne by było bo miałam @ i powinno się i tak oczyścić zreszta to był 5 tc to tez wcześnie.
Ana trzymam kciuki mocno. Nie ma co za szybko testować bo i tak będziesz myślała czy to poprostu nie za wcześnie bo różnie z tym zagnieżdżeniem. Ja nie byłam na kontroli całkiem po krwawieniu, mówiła tylko ze jakby @ do 3-4 tyg nie przyszła to wtedy przyjść.
Mikallo napewno to ciąża dobrze ze do męża dotarło hehe jak już pierwsze usg za sobą będziesz miała to tak dociera myśle.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ana trzymam kciuki mocno. Nie ma co za szybko testować bo i tak będziesz myślała czy to poprostu nie za wcześnie bo różnie z tym zagnieżdżeniem. Ja nie byłam na kontroli całkiem po krwawieniu, mówiła tylko ze jakby @ do 3-4 tyg nie przyszła to wtedy przyjść.
Mikallo napewno to ciąża dobrze ze do męża dotarło hehe jak już pierwsze usg za sobą będziesz miała to tak dociera myśle.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom