reklama
ana.
Fanka BB :)
moj najstraszy zacząl chodzic na roczek, myslalam ze mlodszy tez pojdzie na rok, ale dopiero po 14 mcu, a teraz juz biega i nabija sobie guzyAna, Maziajka dziękuje [emoji8]
Mój mały to taki leniuszek i dopiero 1 czerwca zaczął raczkować Heh wiec to potrwa. Starszy zaczął chodzić jak miał 14 miesięcy wiec pewnie ten podobnie.
Ja już mam takie nerwy ze naprawdę nie pamietam kiedy się tak stresowałam! Niech już dzwonią kurde
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Arya
Ana gratuluję [emoji7] super wieści kochana [emoji8]jestttt! i bez czekania po 3 minutachtakiej kreski to ja w biochemicznej nie mialam ,a po drugie patrzalam na swoj wykres z bioch to pozytywny wyszedl mi dopiero w 12 dpo to daje mi nadzieje, ze jest ok zwlaszcza ze wczoraj byla naprawde mega blada, ze musialam pod swiatlo sie przygladac.aparat moze slabo wychwytuje, ale naprawde jest o wiele lepiej niz wczoraj. Zobacz załącznik 809691
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Ana ja już po cichu gratuluje
tym razem na pewno będzie dobrze, zobaczysz 
Imama najlepszego dla synusia :* z niecierpliwością czekam na Twoje wyniki bety
Andzelisia mi wyszedł cień w 9 dpo ale przypuszczam po bólu jajników ze implantacja była 7dpo
Imama najlepszego dla synusia :* z niecierpliwością czekam na Twoje wyniki bety
Andzelisia mi wyszedł cień w 9 dpo ale przypuszczam po bólu jajników ze implantacja była 7dpo
PrzyszłaMama87
Antonia2016
To jak u mnie w 6cs :-)

Antonia2016
Imama a o której będą wyniki ?

Imama
No właśnie nie mówili o której będą dzwonić. Te czekanie najgorsze ale maja czynne do 17:30 wiec jak się nie odezwa to się przypomnę o 17.
Jona22 nie patrzyłaby na jakieś tam "wróżenie" bo ja to podciągnam właśnie pod wróżby. To jak horoskop dla mnie. Kompletnie u mnie żaden się nie sprawdził
Jona22 nie patrzyłaby na jakieś tam "wróżenie" bo ja to podciągnam właśnie pod wróżby. To jak horoskop dla mnie. Kompletnie u mnie żaden się nie sprawdził
reklama
Podziel się: