reklama
Imama
Fanka BB :)
Narazie czysta krew tak jak w czasie okresu nie super dużo. Ale wiadomo może się rozkręcić. Mam nadzieje ze coś zostanie z tego a to faktycznie ten pęcherzyk chociaż szczerze to tracę nadzieje. Dzięki dziewczyny za wsparcie i kciuki. Aż nie potrafię uwierzyć ze takie coś mnie spotyka. Nigdy problemów itd. Ale teraz to nie popuszczę musza mi badania porobic
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama
No dzwoniła moja lekarka i mi mówi: No jest pani w ciąży. Ah No ale zaczęłam krwawic i pewnie się wszystko zmieniło. Odnośnie bety to mówi ze wynik optymalny ze nie super dobry i nie niski ale to z rana dzisiaj wiec jakoś wątpię. Jutro w każdym bądź razie mam wizytę na 12 i zrobi mi usg i krew znów pobierze. Nie pytałam nawet jakie dokładnie wyniki bo chyba nie chce tego analizować. Leżeć będę a jutro pojadę do niej.
Antonia2016
Dziwne to wszystko..
może rzeczywiście były to bliźniaki i najpierw było poronienie jednego a teraz drugie.. e h smutne to 

reklama
Imama
No Antonia ja w sumie we wtorek widziałam dwa wiec teraz pierwsze krwawienie ale może za jednym razem. Skrzep już mam. Ah nawet ciężko mi Wam to pisać bo każda później się przejmuje bo nigdy nie wiadomo komu może się to przytrafić.
Wiem ze był jednen pusty może ten drugi się utrzyma ale z drugiej str beta powinna być ładna skoro dwa były? Bo przy bliźniakach zawsze przecież większa.
Nie wiem jak przetrwam to wszystko. Nawet jakbym wkoncu utrzymała dłużej ciąże to stres do końca czy coś się nie stanie.
Wiem ze był jednen pusty może ten drugi się utrzyma ale z drugiej str beta powinna być ładna skoro dwa były? Bo przy bliźniakach zawsze przecież większa.
Nie wiem jak przetrwam to wszystko. Nawet jakbym wkoncu utrzymała dłużej ciąże to stres do końca czy coś się nie stanie.
Podziel się: