reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa to sciema oparta na ph moczu mocz bardziej zasadowy zabarwia na niebiesko mocz kwasny na rozowow mozesz raz miec dziewczynke a raz chlopca w zaleznosci od tego jakiego ph masz akurat mocz... Pewnie gdyby pic duzo wody z cytryna caly czas wychodzil by chlopiec a np po soku zurawinowym mogla by wyjsc dziewczynka ;)

reklama
Kitqa to sciema oparta na ph moczu mocz bardziej zasadowy zabarwia na niebiesko mocz kwasny na rozowow mozesz raz miec dziewczynke a raz chlopca w zaleznosci od tego jakiego ph masz akurat mocz... Pewnie gdyby pic duzo wody z cytryna caly czas wychodzil by chlopiec a np po soku zurawinowym mogla by wyjsc dziewczynka ;)

A to szkoda.
Ale czytałam o teście ktory wykywa hormony w moczu. Sika sie z samego rana i nie mozna nic pic na 3h przed testem

Ale tak na logike to jakie hormony w moczu wykrywa? Przeciez kobiety tez maja testosteron wiec czyje hormony jak nie kobiety bo przeciez chyba nie plodu... Ja wiem, ze sa badania, ktore z krwi wykryja plec dziecka ale to sa drogie rzeczy...

Andzelisia przyrost 166% wiec bardzo dobry swiadczy o tym ,ze ciaza sie rozwija prawidlowo:)

Majorcia a dziekuje bardzo dobrze :) no juz niedlugo bo za tydzien w czwartek mam CC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kitga tak jak maran pisze to sciema...badan z krwi mozna zrobic NIFTY np ale koszt ok 2tys podaja Ci plec oraz to czy dziecka ma jakies powazne wady.Badaja DNA dziecka.

Ana ja w wieku 22 lat urodziłam syna a ja też tak jak ty marzyłam zawsze o dużej rodzinie i wielkim stole przy którym zasiadała by cała rodzina ale tak samo jak u Ciebie życie napisało inny scenariusz dlatego nadrabiałam w późnym wieku i jestem szczęśliwa że się zdecydowałam

reklama
Cześć wszystkim!
Wszystkim dziewczynom w ciazy gratuluje, wspaniałe posypały sie dwie kreski.
Ana trzymam kciuki, czyli 6 cykl i dla Ciebie okazał sie szczęśliwy, spokojnej ciazy.
Imama jest mi strasznie przykro, ze Cie to spotyka Mam nadzieje ze i dla Ciebie nadejdą niedługo radosne chwile.
Maziajko juz niedługo bedziesz tuliła swoją księżniczkę
Andzelsiia wy teorii ktora tu sie sprawdza to w brzuchu masz chłopca, tak planowałaś?
Wiecie ze ja wierze w to bo tylu dziewczynom sie to sprawdziło.
A u mnie 3 dpo.

Do góry