reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć wszystkim!
Wszystkim dziewczynom w ciazy gratuluje, wspaniałe posypały sie dwie kreski.
Ana trzymam kciuki, czyli 6 cykl i dla Ciebie okazał sie szczęśliwy, spokojnej ciazy.
Imama jest mi strasznie przykro, ze Cie to spotyka Mam nadzieje ze i dla Ciebie nadejdą niedługo radosne chwile.
Maziajko juz niedługo bedziesz tuliła swoją księżniczkę
Andzelsiia wy teorii ktora tu sie sprawdza to w brzuchu masz chłopca, tak planowałaś?
Wiecie ze ja wierze w to bo tylu dziewczynom sie to sprawdziło.
A u mnie 3 dpo.
Planowalam dziewczynke :-)

reklama
Andzelisia to zycze Ci żebyś obaliła te teorie!!!
A w którym dc robiłaś betę? Bo dziewczyny mówiły ze to musza byc te pierwsze dni.

Antonia z tego co pamietam miała chłopczykowy przyrost.

Tak Antonia tez miala cos ok 170%
Bum tez i sa chlopaki.

Ale to teoria!!tylko i wylacznie wiec na nic sie nie nastawiaj.

Ja mialam w 10dpo 30 a w 12dpo 117

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Maziajko a czy komus tutaj to sie nie sprawdziło?
A czy Elena nie miała dość nisko przyrost z córka w późniejszych dniach po owulacji?

Andzelisia gratuluje przede wszystkim przyrostu:*ciaza sie rozwija pieknie:)

Maziajko haha rozbiłam bank 340% ^^ we wtorek sie okaze czy siusiak nie urósł:)i wtedy kupie pierwszą rzecz dla dziecka♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia a ty badalas bete jak bylo u Ciebie z przyrostem???
Ok 170% ale ja badalam dość późno bo dopiero jakoś 17 i 19 dpo

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Andzelisia gratuluję przyrost masz prawidłowy a ci za tym idzie wszystko świadczy że dzidzia się dobrze rozwija i wcale nie jest taki mały jak znajdę czas porównań z moimi
A robiłaś równo po 48 godz? ja bym niczego nie przesądzala

Do góry