reklama
ana.
Fanka BB :)
@Imama czekamy na wiesci.
Ajlak to trzymam kciuki mocnooo, mam nadzieje, ze tym razem zaskoczy
Monia to kiedy maz wraca?
Andzelisia najwazniejsze ze przyrasta prawidlowo.
Millo strasznie jestem ciekawa, co tam pod sercem nosisz
A ja zrobilam test dzis mam 32dc tej samej firmy i wyszla po paru sek piekna tlusciutka kreseczka, robilam ,bo balam sie, ze moze nic nie przyrasta i dla spokoju ,czy mnie uspokoilo ? no troche tak, i strasznie zaluje ze nie moge zrobic bety, no nic pozostaje mi czekanie.
Ajlak to trzymam kciuki mocnooo, mam nadzieje, ze tym razem zaskoczy
Monia to kiedy maz wraca?
Andzelisia najwazniejsze ze przyrasta prawidlowo.
Millo strasznie jestem ciekawa, co tam pod sercem nosisz
A ja zrobilam test dzis mam 32dc tej samej firmy i wyszla po paru sek piekna tlusciutka kreseczka, robilam ,bo balam sie, ze moze nic nie przyrasta i dla spokoju ,czy mnie uspokoilo ? no troche tak, i strasznie zaluje ze nie moge zrobic bety, no nic pozostaje mi czekanie.
Imama
A ja zaczęłam wczoraj o 22 krwawic! I najpierw tak się ucieszyłam i odrazu do męża pobiegłam ze przed wizyta i Że może obędzie się bez tabletek a zaraz siadłam na kiblu i zaczęłam wyć jaka ja głupia jestem i z czego tu się w ogóle cieszyć!?!? Ah! Ciężka noc za mną.....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ana.
przykre to ale i nieuniknione i wcale nie miej wyrzutów do siebie ja sama nie wiem jak bym zareagowała.A ja zaczęłam wczoraj o 22 krwawic! I najpierw tak się ucieszyłam i odrazu do męża pobiegłam ze przed wizyta i Że może obędzie się bez tabletek a zaraz siadłam na kiblu i zaczęłam wyć jaka ja głupia jestem i z czego tu się w ogóle cieszyć!?!? Ah! Ciężka noc za mną.....
Imama
Ah No straszne to ze z tego czegoś się cieszyłam ale z drugiej strony to i tak już za późno na cokolwiek i lepsze to jak naturalnie niż jakieś ingerencje. Dzisiaj idę do lekarza także mam nadzieje ze przeanalizujemy wyniki
A u Ciebie Ana śliczna kreseczka!!! Mam nadzieje ze troszkę się uspokoilas. Zrobiłaś już termin u gin?
A u Ciebie Ana śliczna kreseczka!!! Mam nadzieje ze troszkę się uspokoilas. Zrobiłaś już termin u gin?
ana.
pamietam, pamietam ze masz dzis wizyte ,mam nadzieje ze po niej bedziesz spokojniejsza, dowiesz sie wiecej i za niedlugo wszystkie mocno bedziemy ci kibicowaly.Ah No straszne to ze z tego czegoś się cieszyłam ale z drugiej strony to i tak już za późno na cokolwiek i lepsze to jak naturalnie niż jakieś ingerencje. Dzisiaj idę do lekarza także mam nadzieje ze przeanalizujemy wyniki
Nie mam jeszcze wizyty bede dopiero dzwonic po niedzieli.
Ostatnia edycja:
reklama
Millo
Ana piekna mocna krecha:*och jak cudownie ze jestes w ciazy!Tak sie ciesze
)
Imama no niestety jest to przykre
mysle ze wiele osob sie tak poczulo..ze jest to smutne bardzo i straszne a z 2 strony taka ulga ze sie naturalnie oczyszcza organizm.Bedzie wszystko dobrze Myszko:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Imama no niestety jest to przykre
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: