reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana teraz jestem w 8 tyg 2 dniu czyli można powiedzieć ze już w 9 ;) mnie tak meczy to spanie w ciągu dnia mimo ze śpię po 10h. Piersi za to mniej bolą bo na początku dotknąć ich nie mogłam i urosły o rozmiar :D u Ciebie objawy może dopiero przyjdą chociaż nie zawsze są jak rozmawiałam z dwoma koleżankami ostatnio które urodziły zima corki to żadnych objawów nie miały Wiec bardzo różnie to bywa

reklama
@PrzyszłaMama87 wiem ze kazda ciaza inna, ale ja sie poprostu boje ze strace ją przez tą biochemiczna, jeszcze te sny ehhh
@ASA915 pytalas o wizyte, zapomnialam odpisac, jeszcze nie dzwonilam.
A w 5 tym powinien byc juz pecherzyk, ale nie wiem czy bedzie widac zarodek, no u mnie nie bylo go jeszcze widac, ale kobietką juz sie pokazuja fasolki w 5 tyg. jak chcesz to sie wstrzymaj do 6 wtedy juz na pewno bedzie widac, wybor zalezy od ciebie :*

Przyszlamama. Wlasnie czekam na swoją kolej. Jest tyle kobiet w ciazy ze hej! Jakieś baby boom :)
Zapytam się czy widać pleć ale moja gin nie ma jakegoś super nowego sprzetu wiec czarno to widze :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa o której masz dzisiaj wizytę? Poproś o ładne zdjecie powinno być już widać nuba ;)
Mikallo Andzelisia jakieś objawy ciążowe pojawiły się już? U mnie jak na razie jest dobrze mdłości nie mam No może z 4-5 razy mnie zemdliło tak mocniej tylko senna jestem cały czas i bez energii. Z synem za to miałam mocne mdłości ale bez wymiotów.
U mnie lajcik zadnych objawow ciazowych :-) zobaczymy jak dlugo tak zostanie :-).we wtorek mam wizyte moze uslysze juz serduszko :-)

Przyszlamama i inne mamy :)
Tak jak sie tego spodziewalam, nie znam plci dziecka. Ale nie dlatego ze dr nie chciala sprawdzic, chciala. Tylko dlatego ze moj dzidzius lezal sobie w brzuszku jak na lezaku i odpoczywal :)

Ana przyjdą objawy nie martw się. Później będziesz żałować hehe. Objawy to po 6 tyg ciąży podobno występują u mnie silne w obu ciążach w 8 tc się zaczęły. Na wszystko przyjdzie czas.
Kitqa No tak to już jest z tymi dzidziusiami. Który to już tc? A tak to wszystko wporzadku?
Ja jutro wizytę. Mam nadziej ze wszystko Ok

reklama
Maziajko, kochana trzymam kciuki za jutro. Na pewno wszystko pójdzie gładko i spokojnie. Już jutro zobaczysz swoją malutką królewnę[emoji173]️.
Uważaj na siebie i czekamy na relację i zdjęcie małej [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry