reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki Araya:** trzymajcie kciuki! Nie doczytam bo juz lekki stresik i skupic sie nie moge.

Niestety wczoraj z powodu cisnienia juz trafilam do szpotala a mialam dopiero jutro no ale co zrobic...ale cc bedzie jutro! Ok 11

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki Araya:** trzymajcie kciuki! Nie doczytam bo juz lekki stresik i skupic sie nie moge.

Niestety wczoraj z powodu cisnienia juz trafilam do szpotala a mialam dopiero jutro no ale co zrobic...ale cc bedzie jutro! Ok 11

Również trzymie mocno z Mikim kciuki i będę zaglądac ! [emoji110][emoji110]Miki trzymie na policzku [emoji110][emoji110]
1498072633-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t2d [emoji594]

Ostatnia edycja:
Imama. Wszytsko jak w najlepszym porządku, dzidziuś ma się świetnie i ja też: ) to już 13tc
Życzę powodzenia na jutrzejszej wizycie, wszystko bedzie dobrze [emoji1303]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czekamy wraz z Tobą na Królewnę [emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ja też trzymam kciuki za Was obie!!!:) ucałuj Maleńką :D
Imama dobrze, że jutro już wizyta dowiesz się pewnie co dalej, może jeszcze jakieś badania Ci zleci do wykonania...trzymam kciuki i daj nam znać zaraz jak będziesz po wizycie :*
ana jesteśmy chyba w podobnym etapie ciąży i powiem Ci że też mam niewiele objawów. ból piersi i senność (zwłaszcza jak wracam z pracy; do godz. 12.00 mogłabym pracować bo potem jestem nie do życia ;)). trochę mam mdłości i uczucie ciężkiego żołądka jak coś zjem więc apetyt ogólnie mam kiepski. Chyba z synkiem też objawy miałam w późniejszym czasie więc czuje ze i tym razem będzie synuś:) pisałam dzisiaj do mojego gina i wyznaczył mi wizytę za niecałe 2 tyg. (04 lipca), liczę ze może bedzie juz serduszko. jeszcze tak daleko a jak o tym mysle to juz czuje lekki stresik... ana ja póki co koszmarów nie mam ale sny o zabarwieniu "egzotycznym" i owszem:p - głodnemu chleb na myśli;)

Kitqa o której masz dzisiaj wizytę? Poproś o ładne zdjecie powinno być już widać nuba ;)
Mikallo Andzelisia jakieś objawy ciążowe pojawiły się już? U mnie jak na razie jest dobrze mdłości nie mam No może z 4-5 razy mnie zemdliło tak mocniej tylko senna jestem cały czas i bez energii. Z synem za to miałam mocne mdłości ale bez wymiotów.
Ja męczę się z silnymi mdłościami rano (do 12:00 ;)) a reszta dnia to po prostu mniejsze mdłości (z córą tak nie miałam). Jestem zmęczona bez energii i mam wieczne wzdęcia. Zdarzają się również coraz częściej silne bóle głowy. Miewam zachcianki na pomidory, pomarańcze i makaron haha A tak poza tym to chyba innych objawów nie mam :) I co wróżycie chłopca czy dziewczynkę ? Mąż obstawia kolejną córcię ;)
My wreszcie wróciliśmy z urlopu. Przez te moje mdłości chciałam już wracać w niedzielę ale powstrzymałam się od jęków, zacisnęłam zęby i dotrzymałam do końca wakacji :D Mam teraz 1 dzień na opranie nas i w piątek znowu w drogę- nie wiem jak to wytrzymam :(
Mała przywiozła z wyjazdu chyba zapalenie pęcherza. Co chwilę woła siku i kazała sobie założyć pampersa na noc a nie sika już w pieluszkę od roku (dobrze, że miałam jednego w rezerwie). Jutro muszę jej zrobić badanie moczu.
Ja mam jutro wizytę u ginekologa, mam wrażenie, że zapalenie nie przeszło :( Zobaczymy co powie i czy będzie już widać dzidziulka- jutro zaczynam 7 tc czyli będzie 6+0. Może jeszcze nie być serduszka.
Ach jestem wykończona.. dobranoc dziewczyny, doczytam Was jutro :*

o @Mikallo ty to chociaz masz mdlosci porzadne haha chcialabym :)
wiem wiem durna jestem, powinnam sie cieszyc, ze mnie póki co omijaja jeszcze,
mnie tylko troszke mdli w dzien ,albo wieczorem i te piersi takie jakies ciezsze i troche obolale w dotyku po za tym nic, a z apetytem to roznie raz bym zżarła konia z kopytami, a raz jak ptaszek jem, ale to pewnie przez te upały.
@ASA915 powinno byc widac fasolke , ale serduszko nie wiem na 100% ktory to bedzie? po 6 tym juz niektorym widac serduszko, czasem po 7mym, ja ide tydzien po tobie, nie stresuj sie juz nie długo, to zleci :)
@Imama na ktora dzis idziesz?
@Maziajka kciuki, czekamy na wiesci.:)

reklama
Do góry