Kitqa o której masz dzisiaj wizytę? Poproś o ładne zdjecie powinno być już widać nuba

Mikallo Andzelisia jakieś objawy ciążowe pojawiły się już? U mnie jak na razie jest dobrze mdłości nie mam No może z 4-5 razy mnie zemdliło tak mocniej tylko senna jestem cały czas i bez energii. Z synem za to miałam mocne mdłości ale bez wymiotów.
Ja męczę się z silnymi mdłościami rano (do 12:00

) a reszta dnia to po prostu mniejsze mdłości (z córą tak nie miałam). Jestem zmęczona bez energii i mam wieczne wzdęcia. Zdarzają się również coraz częściej silne bóle głowy. Miewam zachcianki na pomidory, pomarańcze i makaron haha A tak poza tym to chyba innych objawów nie mam

I co wróżycie chłopca czy dziewczynkę ? Mąż obstawia kolejną córcię

My wreszcie wróciliśmy z urlopu. Przez te moje mdłości chciałam już wracać w niedzielę ale powstrzymałam się od jęków, zacisnęłam zęby i dotrzymałam do końca wakacji

Mam teraz 1 dzień na opranie nas i w piątek znowu w drogę- nie wiem jak to wytrzymam

Mała przywiozła z wyjazdu chyba zapalenie pęcherza. Co chwilę woła siku i kazała sobie założyć pampersa na noc a nie sika już w pieluszkę od roku (dobrze, że miałam jednego w rezerwie). Jutro muszę jej zrobić badanie moczu.
Ja mam jutro wizytę u ginekologa, mam wrażenie, że zapalenie nie przeszło

Zobaczymy co powie i czy będzie już widać dzidziulka- jutro zaczynam 7 tc czyli będzie 6+0. Może jeszcze nie być serduszka.
Ach jestem wykończona.. dobranoc dziewczyny, doczytam Was jutro :*