reklama
Ana87 widać słaby cień cienia i wyjść jest kilka albo test jest do niczego słabo wychwytuje bo też są takie albo ciąża była ale coś poszło nie tak i już jej nie ma ale jeszcze trochę beta hcg w organizmie twoim krąży albo była późno implantacja albo robiłaś test nie z porannego moczu sama widzisz ale ja widzę cień cienia u mnie takie były dzień po implantacji
Jeżeli robisz test w ciągu dnia to staraj się przez jakiś czas nic nie pić i nie chodzić przez jakiś czas do toalety ja tak robiłam i testy były wyraźniejsze od tych porannych
Jeżeli robisz test w ciągu dnia to staraj się przez jakiś czas nic nie pić i nie chodzić przez jakiś czas do toalety ja tak robiłam i testy były wyraźniejsze od tych porannych
Ana teraz doczytałam że przytulanie było 19 więc implantacja mogła być w 11 dniu i ma prawo taka być sprawdź sobie jutro a jak bardzo chcesz wiedzieć to kupcie innej firmy jak Amil bobo test albo inne które polecą dziewczyny i zrób jeszcze tyle że nic nie pij i nie oddawaj moczu przez jakiś czas
reklama
Ana kawa jest moczopedna to nie pij nic przez 4 godziny i wstrzymaj się od siku niech mąż kupi Ci dwa testy jeszcze ale różnych firm i sprawdź jeszcze dzisiaj i jutro rano będziesz wiedzieć czy inny ci pokaże i jaka kreskę ale ja bym obstawiala jednak początek ciąży te bóle co czułaś to była implantacja
Podziel się: