reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana87 kreska jest w dobrym miejscu.. na 2 tescie widac cien.Ile Ci sie spoznia @?Powinno juz byc bardziej widac jak cos

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
spóźnia mi sie 3 dzien.owulacja moich przemyslen powinna byc 18-19 dc .przytulanie bylo 19dc. Ta ciążowa niby jest w dobrym miejscu? Czy powinna byc bardziej na prawo?

nie umiem dobrze złapać ostrosci

Załączniki

• WP_20170702_12_30_36_Pro.jpg
    WP_20170702_12_30_36_Pro.jpg
    435,2 KB · Wyświetleń: 101
Ana87 ja mialam tak
Screenshot_2017-07-02-12-42-53.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-07-02-12-42-53.png
    Screenshot_2017-07-02-12-42-53.png
    296,6 KB · Wyświetleń: 470
Ana87 widać słaby cień cienia i wyjść jest kilka albo test jest do niczego słabo wychwytuje bo też są takie albo ciąża była ale coś poszło nie tak i już jej nie ma ale jeszcze trochę beta hcg w organizmie twoim krąży albo była późno implantacja albo robiłaś test nie z porannego moczu sama widzisz ale ja widzę cień cienia u mnie takie były dzień po implantacji
Jeżeli robisz test w ciągu dnia to staraj się przez jakiś czas nic nie pić i nie chodzić przez jakiś czas do toalety ja tak robiłam i testy były wyraźniejsze od tych porannych

test robiłam po jakiejś godzinie od popicia szklanki wody i szklanki kawy koło 12.00 :( chyba lepiej żeby zrobić z rana?
czyli nadal nic nie wiem :( w nocy spać nie mogę, ciągle mysle.....

Ana teraz doczytałam że przytulanie było 19 więc implantacja mogła być w 11 dniu i ma prawo taka być sprawdź sobie jutro a jak bardzo chcesz wiedzieć to kupcie innej firmy jak Amil bobo test albo inne które polecą dziewczyny i zrób jeszcze tyle że nic nie pij i nie oddawaj moczu przez jakiś czas

Majorcia- z mojego bólu który nastąił jakieś 5-6 dni po przytulaniu wyliczyłam ze dziś jest jakiś 10-11 dzień jeśli ten ból to implantacja
Millo- Ty nosisz dziewczynke jak dobrze pamiętam? przygotowywałaś się? jak żeście zadziałali?

reklama
Ana kawa jest moczopedna to nie pij nic przez 4 godziny i wstrzymaj się od siku niech mąż kupi Ci dwa testy jeszcze ale różnych firm i sprawdź jeszcze dzisiaj i jutro rano będziesz wiedzieć czy inny ci pokaże i jaka kreskę ale ja bym obstawiala jednak początek ciąży te bóle co czułaś to była implantacja

Do góry