reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Biedronka witaj. Tak to są konskie dawki właśnie wapnia magnezu do tego dieta itd. Pare str wcześniej Majorcia dała post z wszystkimi czynnikami na córkę. Poczytaj sobie.
Jona napewno testosteron progesteron prolaktyne estradiol zbadaj. Bada się bodajże właśnie 3-5 dc. Mozesz właśnie jak Millo pisze tez tsh zbadać to na tarczyce. No i tal chcesz to te minerały. Wapń i magnez czy wysoko i potas sód czy nisko. Tak to niby na córkę ma być. Płaciłam teraz 116 zł. Jutro wyniki sama jestem ciekawa.
Millo a jak Ty się czujesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Biedronka najlepiej w wyszukiwarce wpisać: czynniki na dziewczynkę lub starania na dziewczynkę itd. Wtedy powinno wyskoczyć Ci te 7 czynników

Aleksandra mialam wszystko na chlopczyka:)i dlatego kupilam castagnusa i saw palmetto i zdazylam castagnusa w msc a saw gdzies z miesiac ale juz nie zbadalam zmian niestety:)

Imama teraz czuje sie swietnie choc powoli ocięzale:p:* brzuszek mam taki duzy jak z synem 7/8 msc a jestem w polowie 5:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja w ogóle tych szczegółowych badań nie robiłam więc nie wiem czy są na dziewczynkę czy na chłopczyka. Jedynie co to razem z mężem.odzywiamy się zupełnie inaczej niż przy 1 ciąży no i mamy dużo aktywniejszy tryb życia.

Biedroneczka ja mam staranka w tym cyklu. Ogólnie nie stosuje się do tych 7 czynników co są tu podane tylko z innej angielskiej stronki. Tam maja troszkę inna dietę i suplementy. Ogólnie planuje już od stycznia ale straciłam dwie ciąże na wczesnym etapie wiec teraz po @ działam znowu. Jestem w 9dc. Już czuje bóle owulacyjne wiec mi się strasznie poprzestawiało pewnie.
Mąż bierze suplementy lukrecję szyszki i ekstrakt z liścia oliwnego.
Millo ważne ze brak mdłości. A brzuszek pewnie teraz takie bum a później się może uspokoić

reklama
Do góry