reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej kochane:-)
u mnie ostatnio prawdziwy bandżaj:szok:
ale jutro postaram się Wam wszystko opowiedzieć:tak:
buziaczki dla wszystkich i kazdej z osobna:-)

reklama
Gie oska mamy dzieci w podobnym wieku :)
Ptasiorku gratuluję zdanego Prawka :)))
7_2_115.gif

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Ptasiorek gratuluje zdanego prawka :)

Ja dzisiaj rano miałam ostatnie chyba serducho....ide na 12 do gina i zobaczymy jak pecherzyk .....

a teraz moze któraś kawkę ...herbatkę????

Anufifi ja na hebratkę się piszę, właśnie wróciłam od gina z monitoringu :tak: Na razie jeszcze mój pęcherzyk nie pękł, ma teraz 25 na 23 mm i widać wzgórek jajonośny przy ściance (?) - przynajmniej tak gin powiedzial i stwierdził że jest tuz przed owulacją :-) A u mnie serducho było wczoraj wieczorem i przedwczoraj wieczorem. To jak Dziewczynki, kontynuować??? :-D Buziaki

Witaj Bershka :-);-)
Ptasiorku tylko pamiętaj żeby się do niego zapisać odpowiednio wczesniej, bo kolejki są...hoho...:tak: Ja jestem zadowolona, bo to fachowiec i widac to w rozmowie, i ma dobry kontakt z pacjentkami, zawsze pożartuje, ogólnie dosyć przyjemny lekarz, tylko czasem tak szybko mówi, że ja za nim nie nadązam :tak::-D może to wynika z jego osobowości, ale nawet mój M stwierdził jak ostatnio byliśmy razem, że dr Swatowski nawija tak, że czasem ciężko go zrozumieć :szok::-D

Pozdrowionka!

Anufifi już nie planuję, chcę po prostu w końcu zajść w ciążę :tak::-) i będę cieszyć się zarówno z chłopca jak i dziewuszki :tak: Nie nerwuj się kochana, daj znać co powiedział lekarz jak wrócisz ;-)

reklama
Do góry