reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Gie oska mamy dzieci w podobnym wieku 
Ptasiorku gratuluję zdanego Prawka
))
Ptasiorku gratuluję zdanego Prawka

Ostatnia edycja:
anufifi
tęsknię...
Dzień dobry
Ptasiorek gratuluje zdanego prawka
Ja dzisiaj rano miałam ostatnie chyba serducho....ide na 12 do gina i zobaczymy jak pecherzyk .....
a teraz moze któraś kawkę ...herbatkę????
Ptasiorek gratuluje zdanego prawka
Ja dzisiaj rano miałam ostatnie chyba serducho....ide na 12 do gina i zobaczymy jak pecherzyk .....
a teraz moze któraś kawkę ...herbatkę????
Anufifi ja na hebratkę się piszę, właśnie wróciłam od gina z monitoringu
Na razie jeszcze mój pęcherzyk nie pękł, ma teraz 25 na 23 mm i widać wzgórek jajonośny przy ściance (?) - przynajmniej tak gin powiedzial i stwierdził że jest tuz przed owulacją :-) A u mnie serducho było wczoraj wieczorem i przedwczoraj wieczorem. To jak Dziewczynki, kontynuować???
Buziaki

Witaj Bershka :-);-)
Ptasiorku tylko pamiętaj żeby się do niego zapisać odpowiednio wczesniej, bo kolejki są...hoho...
Ja jestem zadowolona, bo to fachowiec i widac to w rozmowie, i ma dobry kontakt z pacjentkami, zawsze pożartuje, ogólnie dosyć przyjemny lekarz, tylko czasem tak szybko mówi, że ja za nim nie nadązam 
może to wynika z jego osobowości, ale nawet mój M stwierdził jak ostatnio byliśmy razem, że dr Swatowski nawija tak, że czasem ciężko go zrozumieć 

Pozdrowionka!
Ptasiorku tylko pamiętaj żeby się do niego zapisać odpowiednio wczesniej, bo kolejki są...hoho...

Pozdrowionka!
anufifi
tęsknię...
Pyszczek , jak nie planujesz płci to dawaj jeszcze dzisiaj
....ja ide za chwile i mam nerwa...
reklama
anufifi
tęsknię...
No to kochana działaj dzisiaj bez zastannowienia i popraw jutro ....trzymam mocno kciuki 
Podziel się: