witam was wszystkie dziewczyny
anufifi pisz odrazu jak wrocisz od ginekologa,trzymam kciuki by bylo weszystko oki,pecherzyk zeby byl spory jak pisze aga na 19mm to bedzie super a jak bedzie mniejszy to poprawka serduchowania i bedzie dobrze.
agnieszka to trzymaja cie te mdlosci juz 14 tyd i dalej cze meczy biedulko,ja tylko wymiotywalalm 2 razy przez te 12 tyg,a przy oliverku tez tak mialas?
beti dolaczaj do nas i opowiadaj kochana co tam sie wydarzylo u ciebie,czekamy tu wszystkie na wuiadomosci od ciebie.
aniu ty z trojca masz czas zagladac tu do nas to super i ja mam nadzieje ze ja z czworka tez dam rade.
pyszczek jezeli ci nie zalezy czy to chlopczyk czy dziewczynka to serdu**** ile sie da i bedzie dzidzia jak malowana.
ptasiorek gratuluje prawka,ja juz 4 razy oblalam jazdy i narazie robie przerwe wykonczylo mnie te prawko nerwowo,mam nadzieje ze kiedys sie mi uda.
bereska to dobrze ze synus juz zdrowy,tylko uwazaj na siebie bys sie nmie zarazila ja do dzisiaj mam kaszel meczy mnie ze szok.
a tak to pozdrawiam was wszystkie jak jestescie nie jestem wstanie was wszystkie zapamietac,a ja juz tak mysle o tym chlopcu ze snilo mi sie ze bylam na usg i powiedzial ze chlopczyk bylo widac jajeczka,czujecie..jestem ciekawa jaskie znaczenie maja te sny?a co do ubranek to kupilam na chlopca a kumpela zniosla mi ubranka takie malenkie rozowe po swojej coruni bo skonczyla juz 5 miesiecy bo mowi ona i jej maz ze tym razem musi byc i bedzie dziewczynka.to rozowego mam dosc sporo.mykam zaraz do lekarza po wyniki ercanka,bede potem..po sciskam mocno..