oj anufifi ale sie robi tak mi przykro ze nawet nie wiem co napisac...naprawqde nie wiem ,ale nie zalamuj sie bedzie dobrze-musi byc.kurcze i twoj mezus tak bardzo chce i ty a tu takie cuda sie dzieja z tym twoim pecherzykiem.nie poddawaj sie kochana,przytulam, cie kochana i tez jestem bardzo smutna z tego powodu!
bereshka to mykaj przespac sie chwileczke jak sen meczy,no widze ze suwaczek rozowy zrobilas to bedzie ta dziewuszka,kiedy masz usg nastepne moze podgladnie twoj ginekolog co jest?
agnieszka no sama jestem ciekawa co wypaczyl tam twoj mezus,czy to ptaszek czy pipunia,ja mysle ze to dziewczynka jakas dalekatna mi sie wydaje na tych fotkach jak dziewczynka a nie chlopczyk ja mysle ze dziewczynka!!
czarodziejka to fajnie bedziecie miec kupicie nowe mieszkanko o dzidzie sie postaracie i bedzie super!!
gie oska to staraj sie staraj serdu**** na calego i czekamy na 2 kreseczki
a dzisiaj moj m przyjedzie z delegacji i tylko do niedzieli i znowu wyjazd tak mi smutno mowie wam dziewczyny wiecej jestem sama jak z nim,doslownie jak slomiana wdowa,czasami mam tak dosc ze hey,ale co zrobic zycie czasami nas nie rozpieszcza.moj mowi ze czuje ze to dziewczynka to ciekawe kto ma racje ja czy on..
anzufifi jeszcze raz cie sciskam,mysle caly czas o tobie..
beti gdzie jestes???