reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie Kochane :)))
th_0girl_cleanglasses1.gif

Kurcze nie bylo mnie troche a tu zasypalo Waszymi postami :)
Najwazniejsze co mi sie rzuciło to ze Madzia3 jest w ciązy!!!!!!Moje wielkie gratulacje:)))
Spokojnych 9 miesiecy :)
A u nas..ok ,. Wczoraj bylismy z męzusiem w kinie...Na "Wyznania zakupoholiczki:) Bardzo light-owy film...dla kogos kto lubi komedie polecam !:) Z kina wyszlismy o 22:00 i mąz chcial isc na jeszcze jeden film..ale mnie juz gały bolały...i do domu ledwo jechalam...znaczy prowadzilam auto!
15_4_116.gif
planowalismy zeby bylo milo...ale padlam jak zabita
7_11_3.gif
No cóz bywa...hehe

Madziu GRATULACJE !!!!!!!!! :tak::tak::-);-)
4 lata temu dowiedziałam się o ciązy w Walentynki i poród miałam na 25 października, moze i Ty będziesz miała zbliżoną date ;-)

Dziewczyny sesja zimowa zamknięta :tak::tak::tak::-)

a teraz smażę sobie kalafiorki :szok::-)

Madzia na Walentynki naprawde sprawila mezowi walentynkowa niespodzianke!:-D
Cudowny prezent!!!:tak:
A my teraz prosimy o fluidki!!!

A teraz zmykam spac, bo jestem zmeczona a jutro czeka mnie ciezki dzien w pracy(wlasciwie teraz bedzie zawsze ciezko, bo wszyscy wtajemniczeni odeszli juz z pracy)ale staram sie byc dobrej mysli,bo fasolki unikaja smutnych mamus, i jak chce swoja fasolke to musze sie optymistycznie nastawiac do zycia, no nie;) ?
Kolorowych snow kobietki!

Oczywiście, że tak royanna ;-)
Jak dziewczynki samopoczucie w poniedziałkowy ranek ?

Madzia jak się czujesz?

Anufifi, Sylwia, Beti, Kiki, Kicia, Pyszczek, Ptasiorek i reszta do logowania :-)

Anufifi, Sylwia, Beti, Kiki, Kicia, Pyszczek, Ptasiorek i reszta do logowania :-)

Ja sie melduje z kawką ...ale jestem jakoś zestresowana nowym tygodniem ....mam pacjenta któremu chciałam isc na reke i pomogłam a teraz robi problemy ....i weź tu pomagaj :-:)-(, od wczoraj sie nim stresuje....:-(i spac nie mogłam ...
no nic oby do piatku :sorry2::dry::baffled:

Dziewczyny, zrobiłam test ciążowy. POZYTYWNY:-):-):-):-):-):-):-):-)
Strasznie sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wielkie gratulacje ........

czyli co miesiąc świeże fluidki na watku, jak miło i jak duuuuuuuuuuuuuuuuużo .......

a ja cały weekend spędziłam w łóżeczku z mega katarem, ale juz moge oddychać, więc jest OK :tak: w sobotę M zabrał Kacpra na ok. 4 godzinki z domku więc faktycznie sobie wypoczęłam :tak:i dzisiaj powrót do codzienności

pozdrawiam i życze miłego dzionka ....... :tak::-D:tak:

reklama
Anufifi przykro mi, że musisz cierpieć za dobre serduszko :-(

Jarzębinko, czasami potrzebny jest taki relax dla samej siebie :tak: ja znowu miałam 2 dni wolne od małego, teść przyjechał po niego w piątek do przedszkola i zabrał do siebie do soboty wieczór :-)

ale za to w piątek byłam u dentysty sadysty :-( dał mi zastrzyk bolesny i borował jak bolało :-( okazało się, ze potraktował mnie tak dlatego, ze ząb który mi robił był na reklamację :no: ech mam lekarstwo i muszę szukać innego który mi zrobi plombę za m-c czasu

Do góry