Hej Dzieczyny!!! Cały zaś Was podczytuje i obserwuje wasze starania i notuje co ważniejsze
ja raczej jestem za tym żeby się starać o kolejnego dzidziusia ale raczej w przyszłym roku. Chciałabym celować w dziewczynkę. Mam syna i córkę ale jakoś tak mi się marzy
trochę mam mieszane uczucia i walczę z tym ze pomimo ze mam patke to jednak jakie upodobania mam i czasem myśle ze jest to złe. Mam takie pytania do Was wszystkich. Co otoczenie na to ze zaszłyscie w trzecia ciąże?? Czy były jakieś docinki niemile komentarze ? Wiecie dwoje to trzeba mieć a co więcej to już nienormalne.... boje się tego.
Druga sprawa już czytałam Imama jak pisałaś o herbatach. Ze raczej wszystkie oprócz mięty są chlopczykowe. A pu-erh czerwona? I możecie przypomnieć jak to jest z kawa? Za moich czasów była zabroniona a teraz wskazana przy staraniach o dziewczynkę. Ja pamietam jeszcze piłam taka colę bezkofeinowa ze złotym opakowaniem. Szklaneczkę dziennie co o tym myślicie ?
Nie pamietam waszych nickow ale wszystkim życzę jak najlepiej przy staraniach.
Miciurka skontroluj swoją sytuacje lepiej dmuchać na zimne!!!
Ps kwas foliowy chyba tez na dziewczynkę ?
Druga sprawa już czytałam Imama jak pisałaś o herbatach. Ze raczej wszystkie oprócz mięty są chlopczykowe. A pu-erh czerwona? I możecie przypomnieć jak to jest z kawa? Za moich czasów była zabroniona a teraz wskazana przy staraniach o dziewczynkę. Ja pamietam jeszcze piłam taka colę bezkofeinowa ze złotym opakowaniem. Szklaneczkę dziennie co o tym myślicie ?
Nie pamietam waszych nickow ale wszystkim życzę jak najlepiej przy staraniach.
Miciurka skontroluj swoją sytuacje lepiej dmuchać na zimne!!!
Ps kwas foliowy chyba tez na dziewczynkę ?