reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PYSZCZKU, dzięki w imieniu Milenki :-)
Właśnie... i ten ciągły lęk, im bliżej terminu @ np. jaka będzie temperatura po zmierzeniu, czy aby nie spada... aż się czasem boję na termometr spojrzeć... :baffled: Normalnie błędne koło...
Szkoda, że od razu po owu nie można wiedzieć, czy wóz, czy przewóz.. A tak jeszcze 2 tygodnie, człowiek uważa na siebie jakby w ciąży był, łudzi się, doszukuje objawów ciążowych :-p:sorry2::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Dlatego własnie Ptasiorku przestałam mierzyć ta tempkę, bo każde wahanie temperatury to już był strach w oczach :confused: stwierdziłam że jest to dla mnie za bardzo stresujące. I na dobre mi to chyba wyszło, bo teraz nie myślę o tym. A co do objawów, to miałam takie akcje że czekałam aż mnie piersi zaczną boleć, bo dziewczyny pisały że to oznaka fasolki, i tylko każdego dnia rano czy już bolą czy jeszcze nie.....jakby ktoś z boku popatrzył kto tego nie zna i nie rozumie - pomyslałby - wariatka! :confused:

Albo przychodzi weekend, M sobie czasem piwko sączy, a ja na moje różowe winko w lodówce tylko popatrzeć mogę...:-D:baffled: bo nie wiadomo czy nie jestem w ciąży....hehe już mój M przestał prawie się piwkiem delektowac bo nie chce żeby mi było smutno że ja nie mogę...ajjjjjjj....:sorry2:

Dziewczynki idę na kąpu-kąpu :-D:-D:-D :-) bo nie ma Was to nudno samej...
Buziaki i miłej nocki!;-)

Ostatnia edycja:
Czasem tak jest ze nie wiemy dokad pójśc.....
Czasem smutek sciska za serce a nie wiemy czemu...
Czasem bezsilnosc sprawia ze opadają rece...
Ale czasem Zza chmur wychodzi slonce i otula swoimi promieniami smutek....rozjasnia Go, oczyszcza.....dodaje Energii i radosci....
Trwaj w tym co piekne...

Ania posluchaj sobie..jesli lubisz takie klimaty,,a ja cie tulam
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hk82U7u_D-4"]YouTube - Relaxation - Reiki - Mind Body & Soul 3[/ame]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry