reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no szkoda by bylo tych miesiecy zeby isc tak odrazu na zywiol i robic jak radzi lekarz w owulke...
ale mysle ze dwa dni jeszcze przejda. Shettles dopuszcza taka opcje. najpierw proponuje 4 dni (zaznacza ze to daje jednak nikle szanse na zajscie wogole) pozniej 3, 2,5 i jak przez pare cykli nic nie wyjdzie to wlasnie dwa dni.

a ty ile cykli juz zblizalas sie do 2,5 dnia? nie liczac tych gdzie bylo cos nie tak)

reklama
hej kochane!!moje nadzieje na zajscie w ciaze znowu ozyly bo wczoraj maz ochoczo przystapil do dzialania chodz jak on to powiedzial"juz pewnie jestes w ciazy od 3dni"hehe a ja sie pytam skad wiesz...a on"wiem" i badz tu madry;-)pozdrawiam w ten zimowy sloneczny dzionek;-)

WItam was dzisiaj :)

I czekam na towarzystwo do kawki :)

images

Jak szłam do pracy to tak gwizdnełam betami ze nie mogłam sie podnieśc ...kość ogonowa jest w opłakanym stanie

hej kochane!!moje nadzieje na zajscie w ciaze znowu ozyly bo wczoraj maz ochoczo przystapil do dzialania chodz jak on to powiedzial"juz pewnie jestes w ciazy od 3dni"hehe a ja sie pytam skad wiesz...a on"wiem" i badz tu madry;-)pozdrawiam w ten zimowy sloneczny dzionek;-)

Wiesz , jak zauwazył maz jednej z naszych koleżanek i z reszta tak jest ....jestemy "tam" ciut inne w ciązy niż zwykle ...miękkie i delikatne ...a poza tym inni mezowie naszych koleżanek widzieli zmiane cycochów...wiec może i twój coś wyczaił :)

Anufifi ja sie pisze na kawke bo jakos spac mi sie chce...;-) powiedz jak tam Twoje staranki?bo mamy takie same suwaczki wiec juz w sumie mamy po owolce...myslisz ze jest sens jeszcze dzis sie starac??
Musze wam kobitki powiedziec ze po odstawieniu tabsow mam wieksza ochote na przytulanki;-)))tabsy sa beeee

Oj Anufifi ale się potrzaskałaś :no: jest tak ślisko, ze sama boję się wywinięcia orła :crazy:

gośka nie ma co myśleć, czy warto się przytulać czy nie :-) do dzieła :tak:

WITAM LASENCJE

anufifi w sumie nie wiem czy mialam owulke bo w zasadzie nie wiem jak to sie objawia...cyz to jest wtedy gdy jeden z jajnikow boli??jak tak to mnie jeszvze zaden nie bolal...
Bershka zgadzam sie z Toba nei ma co za duzo myslec bo to ma zazwyczaj odwrotny skutek;-)

reklama
Do góry