reklama
B
bibiU
Gość
A na tym co zrobiłas nie widac cien cienia cienia? Bo na zdjeciu ja nie widze ale ja na tel siedze
@Biedronka0506 kiedy Ty testujesz?
@Gosica przykro mi, ale 10dpo to trochę wcześnie na testy. Może zagnieżdżenie sie opóźniło i dopiero po terminie będzie druga kreska ?
Odczekaj może z dwa dni.
U mnie dalej cisza w temacie @ odstawiłam vitex [emoji85]
Mężowi lukrecję, na dwa tygodnie. A potem jemu to oczywiście zaczne podawać ale sobie tez brać vitex bez @? On chyba podnosi progesteron? To może mi zablokować Ew owu? Czy jak? [emoji15]
Same widzicie, ze muszę ten plan od Atomic wykupić bo sama zupełnie nie ogarniam [emoji854][emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Gosica przykro mi, ale 10dpo to trochę wcześnie na testy. Może zagnieżdżenie sie opóźniło i dopiero po terminie będzie druga kreska ?
Odczekaj może z dwa dni.
U mnie dalej cisza w temacie @ odstawiłam vitex [emoji85]
Mężowi lukrecję, na dwa tygodnie. A potem jemu to oczywiście zaczne podawać ale sobie tez brać vitex bez @? On chyba podnosi progesteron? To może mi zablokować Ew owu? Czy jak? [emoji15]
Same widzicie, ze muszę ten plan od Atomic wykupić bo sama zupełnie nie ogarniam [emoji854][emoji85]
Gosica - A kiedy masz datę spoodziewanej @? No kreski nie widac przykro mi :* sciskam, I chyba może być że za szybko wstajesz - ps.nap priva 
Biedronka - może faktycznie owulacja akurat to chociaż krótki cykl a testu owu nie robisz ?
Dziewczyny namierzyłam testy owu w miarę w dobrej cenie a ladbiebkreske pokazują chyba lepiej aniżeli te one step więc wam tu wkleję info są na Ebay i amazon.
Dziewczyny chwala i obserwowałam na całych miesiącach że ładnie pokazuje kreskę ,I zmiany bo mi na tych zielonych cały czas pokazuje słaba kreskę a ciężko wyłapać ciemniejaca
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Biedronka - może faktycznie owulacja akurat to chociaż krótki cykl a testu owu nie robisz ?
Dziewczyny namierzyłam testy owu w miarę w dobrej cenie a ladbiebkreske pokazują chyba lepiej aniżeli te one step więc wam tu wkleję info są na Ebay i amazon.
Dziewczyny chwala i obserwowałam na całych miesiącach że ładnie pokazuje kreskę ,I zmiany bo mi na tych zielonych cały czas pokazuje słaba kreskę a ciężko wyłapać ciemniejaca

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica
Fanka BB :)
Biedronka, gdyby był cień cienia to już bym skakała do góry. Sprawdzę jeszcze ten bobo test, może uda mi się go nabyć.
Leeleth, wiem ze dziewczyny robiły 10 dpo i cos wychodziło.
Miciurka, tak może za szybko to j&d, zakwaszania już nie robię wiec myśle ze pora żeby zmodyfikować czynnik j&d.
Leeleth, wiem ze dziewczyny robiły 10 dpo i cos wychodziło.
Miciurka, tak może za szybko to j&d, zakwaszania już nie robię wiec myśle ze pora żeby zmodyfikować czynnik j&d.
B
bibiU
Gość
@Miciur-ka nie robie testów owu, no nic zobacze jutro i pojutrze czy to owu juz byla czy to jednodniowy skok 
reklama
ana.
Fanka BB :)
@Gosica u mnie w 11dpo pokazal sie taki bladziszek , ze sama go tylko chyba widzialam po godzince dopiero, wiec niby nie wazny w 10 dpo testowalam, bo wlasnie patrzalam na owuf i mam wpisane neg. a 12 dpo juz wyszedl mega pozytywny, ze nie bylo zludzen, wiesz napewno ze ten hormon podwaja sie co drugi dzien chyba, wiec jeszcze nic straconego jednym wychodzi 10dpo innym nie, ja tam bym jutro sprobowala znowu tesciora zrobic. .
Ja po wizycie wszystko ok a z plci to nadal nic pewnego tak mialo scisniete nozki, ze nic a nic nie bylo widac co chowa miedzy nogami.
Ja po wizycie wszystko ok a z plci to nadal nic pewnego tak mialo scisniete nozki, ze nic a nic nie bylo widac co chowa miedzy nogami.
Podziel się: