Gosica - to może będziemy baby buddies jak nam się uda w tym samym czasie [emoji23][emoji6] też już czekam i lecimy
Masz 1 dc? Ja mam jupiiiiii na czas 100%
Leeleeth- baby dust to jeden stosunek na cały cykl - można powiedzieć , mąż nie musi mieć abstynencji ale nie może być stosunku , także ja bym nie robiła z zabezpieczeniem nic aż do stosunku wlasxiwego, teraz trochę było tych failed girl sways to zaczynam się martwić!
Wiesz co ja używałam mega dużo sylku w ciąży nr 2 i mam syna to zrezygnowałam z tego ,
A abstynencja 8 dni czyli wtedy co się będziesz starać mąż musi trzymać żołnierze 8 dniowe ,
Jest dobry % ba baby dust że mają córki z długich abstynencji ja się niestety boję że znów będzie pozamaciczna to z tego rezygnuje spróbuje wymienić towar 24h przed i tak spróbuje z mega swiezakami ,
Szczerze Ci powiem że tak się fajnie i komkretnie wzięłaś za temat planowania że trochę szkoda kasy wydać na plan od Atomic - Jak np.mozesz zawsze dodać posta i się jej coś zapytać ona zawsze Ci odpowie , bo leci po kolei z postami mi zawsze odp.po kilku dniach , I za Free, dużo info jest na forach tam także to zależy od Ciebie czy chcesz wydać te kasę czy nie, ja stwierdzam że próbuje sama a też miałam brać ale dużo czytam i chce jeszcze spróbować a jeśli się nie uda to chyba tylko sztucznie mk zostaje bo już bym nie ryzykowala że z 4 się nie uda [emoji23]
Wizualizacja mowisz - No to zaczynamy haha

,na różowo żeby nie było wątpliwości heheh
Super ciuszki ! Ja też kupiłam haha,
Imama-a może Leeleeth by pomogły testy clearblue te digital, bo one pokazują ponoć taka buzke i nie ma wątpliwości i pokazują już pik na z 2 dni przed - czytałam bo laski robiły i zwykle i digital , może takim sposobem To podejść , no właśnie ten odstęp7-5 to chłopczyki chociaż widzialam trochę dziewczynek z 5 dni , ale większe prawdopodobieństwo na laseczke z 4-2 dni
Imama.myslisz że nie brać clo ze by mieć owulacje szybciej ? Jak mam dosyć regularnie ? Kurde korci mnie cholera..
No i myślę czy nie brać lukrecji raz dziennie do owulacji ,poczytalam.o tym trochę i nie taki diabeł straszny jak to malują , na Polskich stronach normalnie polecają na zakażenia dróg oddechowych itp. Jako taka prewencja itp. Tylko czy mi nie namiesza w cyklu o to jest pytanie ...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom