Mąż ma siostrę i 2 braci, siostra ma syna i 2 córki, jeden brat syna i córkę, drugi brat 2 córki. Ja mam 2 siostry i brata, nie mają jeszcze dzieci. Zimą miałam infekcje pęcherza i pochwy i w cytologii też wyszła ta zła flora, brałam gynoflor i później nie miałam żadnych infekcji, myślałam że już wszystko ok i w czerwcu zaczęliśmy się starać o dziecko i od razu zaszłam w ciążę
reklama
Coraz częściej myślę że to loteria i że zależy to od szczęścia. Pierwszy syn dzień przed owu lub w owulacje. Jak się dowiedziałam że znów chłopczyk to powiedziałam że chce 3,ale teraz się zastanawiam. Jeżeli drugie będzie grzeczne to pewnie się zdecyduje, a jak będzie dawał popalić to może się odechce
ciężko mi było się pogodzić na początku, ale teraz się cieszę z tego co mam
Zonami- oby przeszło szybko ! Jeju U Ciebie to dopiero ciąża leci ! Szok ! Że już 12 tydzień !
Nawojaa22- ja mam dwóch synów i super się bawią razem , aż miło popatrzeć ja to bym chciała 2 synow i 2 córki Ale kto za mnie urodzi [emoji23],
, a w którym tygodniu dokładnie jesteś ?
Ja chce spróbować jeden stosunek 3 dni przed owulacja , plus suple.meza i inne tam takie kombinacje, I zobaczymy
Jeju dziewczyny mi się tak marzy córka że aż po prostu chyba już głupiej,tyle.emocji,
Leeleeth - zobacz o ten test clearblue mi chodzi,widzisz wyłapuje test lh 2-3 dni przed owulka (to słoneczko z promykami) ,
Sama.mysle czy się nie skusic,jutro idę macać bransoletki jakieś magnetyczne a ty co dokładnie kupiłaś jak możesz napisac
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawojaa22- ja mam dwóch synów i super się bawią razem , aż miło popatrzeć ja to bym chciała 2 synow i 2 córki Ale kto za mnie urodzi [emoji23],
Ja chce spróbować jeden stosunek 3 dni przed owulacja , plus suple.meza i inne tam takie kombinacje, I zobaczymy
Jeju dziewczyny mi się tak marzy córka że aż po prostu chyba już głupiej,tyle.emocji,
Leeleeth - zobacz o ten test clearblue mi chodzi,widzisz wyłapuje test lh 2-3 dni przed owulka (to słoneczko z promykami) ,
Sama.mysle czy się nie skusic,jutro idę macać bransoletki jakieś magnetyczne a ty co dokładnie kupiłaś jak możesz napisac

Dziś zaczynam 33 tydzień
ta ciąża tak mi szybko mija że szok
oj mi też się marzy dziewczynka, zwłaszcza że u męża każdy z rodzeństwa ma córki tylko nie my
ale myślę sobie właśnie, ze dla małego fajnie będzie miał brata, chociaż na początku chciał siostrę
mąż chciał drugiego syna i poszło po jego myśli i teraz ja się śmieje że za to jeszcze o córkę będę pewnie walczyć. Tylko najgorsze jest to że pewnie teraz też będę miała cesarke
Marzycielka86
Fanka BB :)
Nawojaa a przy 1 synku też mieliście abstynencje czy częste przytulanka?
Gosica
Dzień dobry dziewczyny.
Miciurka, widzę podlamijesz się baby dust. Ja już nie wiele co mam wierzyć. Na razie jako tako w te szyszki korzeń Lukrecji. U mnie jeszcze @ nie ma, ale wczoraj był spadek tempki wiec dzisiaj / jutro powinna przyjść.
Jabłuszkowa, witamy [emoji12]
Nawoja22, rzeczywiście po Teoim opisie wnioskowalabym ze dziewczynka murowana z tu taka niespodzianka.
Zonami, zobaczysz ze zaraz mdłości mina. To już ten czas, 13tc i będzie jak ręka odjął.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miciurka, widzę podlamijesz się baby dust. Ja już nie wiele co mam wierzyć. Na razie jako tako w te szyszki korzeń Lukrecji. U mnie jeszcze @ nie ma, ale wczoraj był spadek tempki wiec dzisiaj / jutro powinna przyjść.
Jabłuszkowa, witamy [emoji12]
Nawoja22, rzeczywiście po Teoim opisie wnioskowalabym ze dziewczynka murowana z tu taka niespodzianka.
Zonami, zobaczysz ze zaraz mdłości mina. To już ten czas, 13tc i będzie jak ręka odjął.
Marzycielka- a ty jak tam ?
Ba jakim.etapoe cyklu jesteś ?
Gosica - to dzis lub jurro penie bedzie , a owu będziemy miały w podobnym czasie [emoji23], a ty dalej na vitexie? No powiem Ci że trochę się podłamałam bo kilka lasek napisało o nieudanych staraniach i to różne odstępy 2,3 i 4 dni ! Także troszkę mnie to dobiło! A psychicznie nie wiem męczą starania jak nie wiem co ... :/
Ba jakim.etapoe cyklu jesteś ?
Gosica - to dzis lub jurro penie bedzie , a owu będziemy miały w podobnym czasie [emoji23], a ty dalej na vitexie? No powiem Ci że trochę się podłamałam bo kilka lasek napisało o nieudanych staraniach i to różne odstępy 2,3 i 4 dni ! Także troszkę mnie to dobiło! A psychicznie nie wiem męczą starania jak nie wiem co ... :/
B
bibiU
Gość
Witam dziewczyny w 20dc, nie pisze ostatnio bo nie mam co, ale czytam Was codziennie i każdej kibicuje
ja staram się poprostu o dziecko, przemyślałam sprawe i z dziewczynkowych czynników zostało mi picie inofolika i piwa, 1 duza kawa dziennie , herbaty wcale nie pije, jem tylko filet z kurczaka. Będzie co mam być a dzieci planuje 3 może 4
więc bezstresu próbuje zajsc w 2 ciaze
Milego dnia
Milego dnia
reklama
Imama
Oj u mnie choróbsko. Ale od dzisiaj już naszczescie lepiej. Syn starszy z gorączka i bólem gardła a to taki panikarz ze tragedia jakaś! Dobrze ze już się uspokoiło.
Miciurka dlatego nie warto się przejmować tym czasem przed owu, naprawdę. Lepiej skupić się na innych czynnikach bo z tym trafieniem i żeby zaskoczyło różnie bywa.
Nowoja witaj. Ja w czas nie wierze kompletnie! Mam syna drugiego z 5-4 dni przed owu. Także te teorie do mnie wogole nie przemawiają. A robiłaś coś więcej czy tylko patrzyłaś na ten dzień staranek?
Masz mieszane w rodzinie dzieci także duże szanse ze z tym 3 będzie córka. U mnie na 12 wnuków jest jedna córka u brata także dupa. Szanse znikome, nic nie podziałało i jest syn numer 3 [emoji6]
Aha i mi clearblue dziewczyny wychodziła buźka tak samo jak owulacyjne. A bardzo drogi to wychodzi. Nie wiem jak w pl ale Ja płaciłam 30€ za 7 testów tylko tych digitalnych.
Miciurka dlatego nie warto się przejmować tym czasem przed owu, naprawdę. Lepiej skupić się na innych czynnikach bo z tym trafieniem i żeby zaskoczyło różnie bywa.
Nowoja witaj. Ja w czas nie wierze kompletnie! Mam syna drugiego z 5-4 dni przed owu. Także te teorie do mnie wogole nie przemawiają. A robiłaś coś więcej czy tylko patrzyłaś na ten dzień staranek?
Masz mieszane w rodzinie dzieci także duże szanse ze z tym 3 będzie córka. U mnie na 12 wnuków jest jedna córka u brata także dupa. Szanse znikome, nic nie podziałało i jest syn numer 3 [emoji6]
Aha i mi clearblue dziewczyny wychodziła buźka tak samo jak owulacyjne. A bardzo drogi to wychodzi. Nie wiem jak w pl ale Ja płaciłam 30€ za 7 testów tylko tych digitalnych.
Podziel się: