reklama
Imama
Fanka BB :)
Nawoja jajka i siusiaczek jak malowane. U mnie tez nikt nie wierzył ze drugi syn. Po porodzie każdy pytał czy naprawdę synek.
Co do flory to to jednen z czynników i tez wątpię żeby aż tak nieraz przeważał. Ja zakwaszalam się i byłam po poronieniach i duuuuuzo mega dużo innych rzeczy a trzeci syn. Także to jak wygrana- trzeba mieć szczęście i nie każdemu jest jednak pisana ta córka- taka smutna prawda
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do flory to to jednen z czynników i tez wątpię żeby aż tak nieraz przeważał. Ja zakwaszalam się i byłam po poronieniach i duuuuuzo mega dużo innych rzeczy a trzeci syn. Także to jak wygrana- trzeba mieć szczęście i nie każdemu jest jednak pisana ta córka- taka smutna prawda
Diety żadnej nie stosowałam, znalazłam Wasze forum jak już było po fakcie
ale ogólnie piłam sporo kawy i dużo nabiału bo lubię. jak mi lekarz pokazał to zdjęcie to już żadnych złudzeń nie miałam
jeszcze się lekarz śmiał że tak dobrze widać wszystko. Mego męża siostra zaszła w ciążę dzień przed dniami płodnymi, owulacja musiała jej się przesunąć i wyszła dziewczynka. A od lat stosuje kalendarzyk małżeński. Koleżanka ma dwóch synów i 3 córka dzień po okresie i wpadka. Była pewna że to niepłodne dni
Imama
Nawoja wiesz to nie daje gwarancji. Na forum mamy dużo dziewczyn co maja córki z codziennego w płodne jak i w owu i jednen dzień przed. Także to napewno nie jest czynnik przeważający. Twojego męża siostrze wcale nie musiała przesunąć się owu.
Wg baby comp to taki elektorniczny kalendarzyk to w owu więcej dziewczynek jest poczętych a chłopców więcej przed owulacja: Link do: Planowanie dziecka.
Wg baby comp to taki elektorniczny kalendarzyk to w owu więcej dziewczynek jest poczętych a chłopców więcej przed owulacja: Link do: Planowanie dziecka.
Marzycielka86
Miciurka dziś mam 4 dpo. Jak narazie nic nie czuję że się udało, a jeżeli pojawi się taka myśl że jednak może coś z tego wyjdzie to widzę oczyma przyszłości jednak synka jakoś nie mogę wyobrazić sobie tej córki ze mogła by być z tego.
reklama
Podziel się: