reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczek to co ? kiedy testujemy ?

Będę na siebie uważać :tak: i tak miałam dzisiaj sie na miasto wybrać, bo mnie jakoś wczoraj na zakup nowej bielizny natchnęło :-D ale zimno i nie za bardzo mi się chce, tym bardziej że jutro moge to załatwić,a dzisiaj tylko Stokrotka niedaleko stąd - po składniki do obiadku ;-) ale muszę piechotką bo Mężulo wziął samochod

Anufifi kochana do testowanka to jeeeeeszcze.....dużo czasu :tak: Za tydzień w sobotę może :-)

Ostatnia edycja:
MARGERITA... rajty twojej małej są git :-D ja lubię takie niby-dorosłe ubrania w mini wersjach :-)

ANUFIFI, śmiało zaliczaj nas obie :-D:-D:-D my z PYSZCZKIEM z Lublina, to jakby w rodzinie zostaje ;-):-D:-D
A mąż niech taki spec obuwniczy nie będzie;-):-D tylko niech gna masować poobijane dobra rodowe :-D:-D

PYSZCZKU, za mną też chodzi chętka na nowe staniczki... ale w zimie, przy tylu warstwach ubrań do zdjęcia, to odechciewa mi się mierzenia :baffled: i ciągle odkładam tego typu zakupy... :sorry2:

Oby oby kochana....:-) jakoś nie mam na razie żadnych przeczuć, a może Ty masz?? ;-) Niby serducho było codziennie w te dni, nawet po jak już szyjka była zamkięta, ale Mężulo się upierał że chce :-D:-D:-D

Ptasiorek ja to jak 1 stanik kupuję to przymierzam z 25 :-) ale teraz akurat potrzebuję jeden czarny kupić. Najgorzej że mój Mężulo marudzi jak widzi push-upy w sklepach :-D:-D, a one za to najładniej prezentują moje dwa skarby rozmiaru iędzy B a C :-) i komu to dogodzić, sobie czy M? heheh
A z drugiej strony, jak zajdę to przeciez urosną trochę, to może wstrzymać się z zakupkami? ;-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry