reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cudownie Kiki, a z tym klaszczeniem rzeczywiscie bomba :tak::-) wiesz, tak sobie gdybam, że gdyby był chłopczyk to lekarz mógłby już zauważyć w 14 tc więc .. :tak:
ale wiem Kochana, że to najmniej ważne, ważne że jesteś szczęsliwa bo wtedy dziecie się nie stresuje

ach...aż mi się zachciało wizytki, a tu dopiero na początku marca

reklama
Kiki ...wiem jak to jest ...pamietam jak przy Filipku długo nie czulam ruchów ...w koncu sie tak przestraszyłam ze poleciałam do lekarki...jak zaczeła robic usg...patrzymy a on macha do nas heheh wyłam jak głupia ...achhhhh...jak ja bym chciała znów to poczuć .....wzruszyłam sie ....

Kiki:))))
Takie Usg to niezle przezycie co :))))
Nawet jesli to drugie czy 5 dziecko to mysle ze zawsze tak samo sie to przezywa :)))))
Buziaki

KIKI... aż się wzruszyłam po twoim opisie wizyty z USG.... :-) I wspomnienia wróciły, jak to było... Kiedy, aż za gardło ściskało, a do oczu napływyały łzy wzruszenia, gdy w monitorze widziałam tego małego gościa , który zmieszkał w moim łonie... :-):-)

i ja rycze bbuuuu:-( tez doskonale wszytsko pamietam.....jakie to niesamowite i niewytlumaczalne...cud to jedyne okreslenie ....

kicia bedziesz przeciez:tak: zaufaj najwyzszemu...
kiki bomba.Odpoczywaj i dbaj o siebie:-)
anufifi Twoj opis pod avatarem mowi wszystko :tak: i wiem,ze doczekam sie na tym forum Twoich dwoch kreseczek- wtedy dopiero bede wyla ,......:sorry2: ehh...

Becia nie jestem na 28 i nie wiem co u Cie :no: buuuu. Tak mnie zaniedbac :confused:

Wszystkie sciskam mocniachno.A u nas nie ma sniegu :-p

A teraz herbatka- chodzcie.

tea.jpg

Margaritta ...kochana jestes ...

Powiem Wam że czasem sie zastanawiam jak to będzie jak w koncu zobaczę te wymarzone kreseczki....aż mnie ściska....i myślę....
.....Boże spraw by mi to było dane jeszcze ...bo nic piekniejszego nie ma na tym swiecie .....jak zostać mamą....

reklama
Do góry