reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam cere jak niemowle niestety z chłopakami miałam wypryski a teraz jeszcze nic [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuu to dobrze świadczy dla nas obu [emoji39][emoji7][emoji41]
Ja pryszczata z chłopakami (jak u Ciebie) a Ty nie pryszczata z dziewczynka (jak u mnie) [emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Miciurka tej diety to ile potrzeba? Bo wydaje mi się że pisalyscie że min 12 tygodni i dopiero wtedy można liczyć na efekt

Szczypiorkowa a jak się czułas z dziopkami na początku ciąży? Ja dziś kiepsko chociaż wstałam późno to mdlosci zmęczenie i senność od 16 znowu mnie napadly .

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tej diety nie umiem utrzymac zwlaszcza ze ja przy dziecisch potrafie sniadanie jesc przez godzine :/
Moj mlodszy synu tez ze stycznia 2017 ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tej diety nie umiem utrzymac zwlaszcza ze ja przy dziecisch potrafie sniadanie jesc przez godzine :/
Moj mlodszy synu tez ze stycznia 2017 ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja cały czas chciałam przytyć ważę około 50kg (165cm) no a teraz dieta bo chce córkę A ja na hasło dieta to chodzę i cały czas coś podjadam

@Kruszynka123 z pierwszą na początku DRAMAT. byłam wtedy na wczasach i myslalm ze się strulam lokalna żywnościa - mdłości i rzygnanie hak kot do 3.5msc,załapałam wł po piersiach że coś jest 'nie tak' bo wręcz, wylewaly się z bikini które na początku podróży było idealne. A z drugą nawet luz ale miałam mdłości tyle że nie wymiotowalam. Ale też pierwsze co to cycki mi wywalił już w 5/6 tyg.

@Kruszynka123 z pierwszą na początku DRAMAT. byłam wtedy na wczasach i myslalm ze się strulam lokalna żywnościa - mdłości i rzygnanie hak kot do 3.5msc,załapałam wł po piersiach że coś jest 'nie tak' bo wręcz, wylewaly się z bikini które na początku podróży było idealne. A z drugą nawet luz ale miałam mdłości tyle że nie wymiotowalam. Ale też pierwsze co to cycki mi wywalił już w 5/6 tyg.

Z tymi cyckami to bym chciała bo chuda jestem A tak to bym i cycki duże i córkę miała :p

reklama
Do góry