reklama
anija.82
Fanka BB :)
Ja już myślałam żeby na termofor układaćTo trzeba im grzane gacie kupic
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

anija.82
Nie znam się za bardzo ale jak stosuje dietę która ma być uboga to rozumie to tak że we wszystko nawet magnez i wapń Ale ja się tu dopiero uczeAnija a czy ewentualnie niedobory magnezu nie będą kolidować ze staraniami o dziewczynek?
Imama
Dziewczyny ja załatana ale piszecie ze nie nadrobię wszystkiego
Biedronka gratuluje kreseczek!!
Staraczki oby szybko były dwie kreseczki
U mnie dość ciężko już, zaczęłam 34 tc wiec juz niedługo. Synów w 38 tc urodziłam. I nuby bym chciała rodzic ale się boje strasznie.
Ja również w każdej ciąży masakra mdłości. Teraz trzecia to już jakiś hardcore bo mdłości non stop wracają. Wyznacznikiem to nie może niestety być.
Szczypiorkowa u mnie biust teraz mega mega duży, tez to był pierwszy objaw ciąży u mnie. Do tego mdłości, słabości. Brzuch wg wszystkich dziewczynkowy a chłopczyk w brzuszku. Przyrost bety duży itd. Ramzi tez na dziewczynkę.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Biedronka gratuluje kreseczek!!
Staraczki oby szybko były dwie kreseczki
U mnie dość ciężko już, zaczęłam 34 tc wiec juz niedługo. Synów w 38 tc urodziłam. I nuby bym chciała rodzic ale się boje strasznie.
Ja również w każdej ciąży masakra mdłości. Teraz trzecia to już jakiś hardcore bo mdłości non stop wracają. Wyznacznikiem to nie może niestety być.
Szczypiorkowa u mnie biust teraz mega mega duży, tez to był pierwszy objaw ciąży u mnie. Do tego mdłości, słabości. Brzuch wg wszystkich dziewczynkowy a chłopczyk w brzuszku. Przyrost bety duży itd. Ramzi tez na dziewczynkę.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
baby_girl
U mnie pierwszy objaw obu ciąż, jeszcze zanim testy robiłam, to zmęczenie. Tzn taka zadyszka. Przeszłam z salonu do łazienki i oddech musiałam łapać, jakbym maraton przebiegła 
Temp mi dzisiaj poszła mocno do góry, więc nie miałam nadziei robiąc testy iwu, a tu nagle o godz 18tej test owu ruszył
pozytyw to to jeszcze nie jest, no ale prawie
o co chodzi ja się pytam 
Temp mi dzisiaj poszła mocno do góry, więc nie miałam nadziei robiąc testy iwu, a tu nagle o godz 18tej test owu ruszył

szczypiorkowa12345
Ja myślę że każda z nas ma inne objawy ciąży a już napewno płci
myślę że jedyne co (a i nie zawsze) to możliwie różnice pomiędzy jedna a druga ciąża i wł ewentualnej płci.
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
reklama
mihasiaaa
Ja myślę, ze to jak sie czujemy w danej ciąży zależy też od tego w jakim stanie mamy organizm w ciazy. Kiedyś czytałam, ze jak ma malo witamin to wtedy częściej są mdłości. Moja przyjaciółka w drugiej ciąży mowila, że czuje się zupełnie inaczej, na co innego ma ochote itd. i na pewno bedzie dziewczynka, bo pierwszy chłopak. A tu niespodzianka i drugi synuś.
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: