Mihasiaa- od najciemniejszego testu policzysz 12-24 h zwykle wystepuje owulacja u niektorych do 48h , musialabys mierzyc temp zeby potwierdzic lub isc na monitoring
Luisa-o matko ! To sie nazywa dedykacja ! Jesli chodzi o prace [emoji23]

, jaki to wymagajcy zawod twkich poświęceń jak mozna zapytac

? Jesli chcesz brac te suple.to bierz moze ale mala dawke ? Ja tam nie bralam.wcale
Kitqa- teraz popularna jest turbodiet, ale ja osobiscie bede olewac juz diete - a jak ty na chlopca to bym chyba sie skupila na timing i frequency metoda BD - kolejna ma boy sway udany i bedzie chlopak sama.metoda bez diet zadnych , wiadomo mozna sobie pomoc ale moze tylko takie podstawy sobie "odhacz"
Kredka-pewnie owu byla w spadku i teraz jak bedziesz miala 3 wyzsze twmp to owu potwirdzona

, zawsze moze byc soadek temp a owulacji nie byc bo to co jest po potwierdza ze owu byla -progesteron podnosi temp.
Belle-jakis nienormalny miesiac [emoji23] wiekszosc cos ma z cyklem wow, a wez u nas jest -1 i snieg a sklepy zamkniete drogi nie przejezdne istny cyrk , dostac mleko i chleb to jak o cud ! Naprawde jeszcze na necie filmiki ludzie powariowali bo Policja chyba nie jezdzi i sklep koparka rozwalili ukradli zarcie i sejf ! No jazda -istne zoo! :/
Marzycielka-ja czekam.az Ci ja sie przysnie z rozowymi balonami i brzuchem pod nosem buahhahah [emoji14]

!
Szczypiorkowa gratulacje, fajnie ze wszystko okej, bo i faktyczbie owulacje musialas miec pozniej jak wczesniej
Kruszynka- a czemu starszy syn przeciwny rodzeństwu ?
Baby_girl-tez mam taki plan wykupic pol sklepu hahha,
No i jaka strategia na ten cykl?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom