reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam kobietki :-)

Miciurka a mam pytanie załóżmy sexy w 9dc a potem w 15 dc a owu w 17dc.
Czy te sexy w 9dc traktować jako falstart ? Zmieniają środowisko w pochwie itp ?

I jeszcze jedno skoro abstynencja nie polecana w powyżej 35r z to ilu dniowe nasienie jest najlepsze na córkę?

Trzymam kciuki za Twój test należy:) powtórz jutro :)

Ja właśnie jadę do domu na śniadanko mniam.

Leeleth kciuki żeby temp rosła i rosła :)

@Miciur-ka testy ciemnieją, represja nie używałam a teraz już po ptakach? [emoji23][emoji23][emoji23]
1520507424-53d55651df3aaf37-aaaaaa.jpeg

Znowu panikuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak całe planowanie poszło w las przez takie cos to sie popłacze [emoji85]

@Gosica [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Oby to był ten cykl!

@Kruszynka123 za wizytę [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Przepraszam ze tak wyrywkowo i nie do każdej ale mam w domu totalny chaos, ledwie kojarzę jak sie nazywam [emoji87][emoji85]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ostatnia edycja:
@Miciur-ka ja tam widzę cień....:)
Wszystkim wam życzę żebyście swoje święto obchodziły każdego dnia w roku nie tylko dziś :D
U mnie postanowione...po @ idę do ginka :D ustalamy pewnie plan staran dostajemy recepty i zaczynamy działania :D trzymamy kciukasy za córunie :D

Huk ja slepa jestem [emoji23]
Wiecie co to albo falszywiec albo taki pozytyw co narazie mega ledwo widac,
Musze jeszcze obczaic bo jedna dziewczyna pisala ze jej pozytyw wyszedl falszywy i dala batch no. Zobacze moze tez je mam lol

Luisa-to juz bym sie bala.ze seks dosc blisko owulacji i to 2 i zmienisz sobie srodowisko , leeleth ma przerwe 2-3 tyg to duuzo , a te kilka dni to jednak moze zawazyc na płci, -mozna nie mowie ze nie ale to wtedy moze byc 50/50 anizeli z wiekszym % dziewczynkowym
Mam nadzieje ze rozumiesz moj bełkot [emoji23] , nasienie najlepiej dla Ciebie jesli nie mozesz abstynencji to mysle ze z 2 rzutu zeby zmniejszyc sperm count -liczebnosc

Leeleeth- moze uzyj rephresh na palec , malo i pozniej sprawdz paskiem ph chociaz nie wiem.czy juz nie za pozno ;)
Bo temp wyglada ladnie

Baby girl -ja nie wiem.sama dodam wam.jeszcze jedno zdjecie zrobilam kolo lh zobacz czy na hcg cos widzisz

Mihasia-tak jak mowi leeleeth cut off czyli odstep.seks a owulacja 2 dni przed owulka seks to 2 dni cut off

724824315b530be620b773b921500389.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka jasne ze rozumiem „bełkot „ :D
Tylko
Boje się czy mój mąż da radę dwa x pod rząd biedny. Wcześniej nie było z tym problemu a teraz po suplach mi zdziadział hahaha

Do góry