reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

1521116782-eedd0c0cb0797349-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Imama mi częsciowo usuneli przed ciaża, po ciązy też sie zmniejszył, dostałam leki i na ostatnim rezonansie - śladowe ilości. Poprzednia ciąża bezproblemowa do 6 miesiąca..a później..szkoda słow..mało co pamiętam bo byłam na półprzytomna...Zobaczymy teraz. Dziękuję za dobre słowo :*
@szczypiorkowa12345 jesteśmy dobrej nadzie, ale co się poprawi to zaraz kryzys...za dużo naraz się dzieje..dziękuje za otuche :)

Leeleth No ja tam o dziwo coś widzę a okularnica jestem hehe [emoji7][emoji85]
Grabcia No to super ze śladowe ilości ale widomo nie ma co się dziwić ze się przejmujesz. Zobaczysz wszystko będzie dobrze i jeszcze za pierwszym razem uszczelicie ta córkę [emoji166]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Szczypiorkowa ja co prawda nie widziałam bułeczki ale wiem że to były córeczki, nawet w 1 snie urodziłam bliźniaczki jedna była duża i pulchniutka a druga była malutka i chudziutka ale były dziewczynami.
A w innym snie widziałam jak lekarka odbiera mój poród i po urodzeniu kazalam pokazać co ma miedzy nóżkami ale nie pokazała tylko powiedziała że to cora :-D
Także przynajmniej w snie choć na chwileczkę mogłam doznać tego uczucia pięknego bycia mama córeczki. ;-)

Ostatnia edycja:
Szczypiorkowa ja co prawda nie widziałam bułeczki ale wiem że to były córeczki, nawet w 1 snie urodziłam bliźniaczki jedna była duża i pulchniutka a druga była malutka i chudziutka ale były dziewczynami.
A w innym snie widziałam jak lekarka odbiera mój poród i po urodzeniu kazalam pokazać co ma miedzy nóżkami ale nie pokazała tylko powiedziała że to cora :-D
Także przynajmniej w snie choć na chwileczkę mogłam doznać tego uczucia pięknego bycia mama córeczki. ;-)
Ale chwila źle sobie napisałaś!!!
`Póki co` tylko we śnie! Bo przecież lada moment będzie Tutu z brokatem jak i u @Kruszynka123 i @leeleeth! :)

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Szczypiorkowa nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała aby te sny mi się spełniły :-)
Modlę się o to aby Bóg zechciał nas uczynić rodzicami zdrowej córeczki.
Kruszynka i jak tam u Ciebie po wizycie?
Teraz kto testuje? Leeleeth, Gosica i kto jeszcze?

reklama
Do góry