reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
@Imama mi częsciowo usuneli przed ciaża, po ciązy też sie zmniejszył, dostałam leki i na ostatnim rezonansie - śladowe ilości. Poprzednia ciąża bezproblemowa do 6 miesiąca..a później..szkoda słow..mało co pamiętam bo byłam na półprzytomna...Zobaczymy teraz. Dziękuję za dobre słowo :*
@szczypiorkowa12345 jesteśmy dobrej nadzie, ale co się poprawi to zaraz kryzys...za dużo naraz się dzieje..dziękuje za otuche
@szczypiorkowa12345 jesteśmy dobrej nadzie, ale co się poprawi to zaraz kryzys...za dużo naraz się dzieje..dziękuje za otuche
Imama
Leeleth No ja tam o dziwo coś widzę a okularnica jestem hehe [emoji7][emoji85]
Grabcia No to super ze śladowe ilości ale widomo nie ma co się dziwić ze się przejmujesz. Zobaczysz wszystko będzie dobrze i jeszcze za pierwszym razem uszczelicie ta córkę [emoji166]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Grabcia No to super ze śladowe ilości ale widomo nie ma co się dziwić ze się przejmujesz. Zobaczysz wszystko będzie dobrze i jeszcze za pierwszym razem uszczelicie ta córkę [emoji166]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Marzycielka86
Ana gratuluję i zazdroszczę ale pozytywnie ;-)
Miciurka na pewno się odezwę :-)
Leeleeth to przecież Ci mówilam że będą 2 kreseczki i różowy finał :-)
A następna będzie Gosica ;-)
Kruszynka trzymam kciuki
Szczypiorkowa ja też miałam podobny sen ale nie zdążyłam zobaczyć co się chowa w pieluszce
Miciurka na pewno się odezwę :-)
Leeleeth to przecież Ci mówilam że będą 2 kreseczki i różowy finał :-)
A następna będzie Gosica ;-)
Kruszynka trzymam kciuki

Szczypiorkowa ja też miałam podobny sen ale nie zdążyłam zobaczyć co się chowa w pieluszce

szczypiorkowa12345
@Marzycielka86 ja wiedziałam wyraźnie siusiaka [emoji23] to już dwa sny na Igora [emoji7]
O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
Marzycielka86
Szczypiorkowa ja co prawda nie widziałam bułeczki ale wiem że to były córeczki, nawet w 1 snie urodziłam bliźniaczki jedna była duża i pulchniutka a druga była malutka i chudziutka ale były dziewczynami.
A w innym snie widziałam jak lekarka odbiera mój poród i po urodzeniu kazalam pokazać co ma miedzy nóżkami ale nie pokazała tylko powiedziała że to cora
Także przynajmniej w snie choć na chwileczkę mogłam doznać tego uczucia pięknego bycia mama córeczki. ;-)
A w innym snie widziałam jak lekarka odbiera mój poród i po urodzeniu kazalam pokazać co ma miedzy nóżkami ale nie pokazała tylko powiedziała że to cora

Także przynajmniej w snie choć na chwileczkę mogłam doznać tego uczucia pięknego bycia mama córeczki. ;-)
Ostatnia edycja:
szczypiorkowa12345
Ale chwila źle sobie napisałaś!!!Szczypiorkowa ja co prawda nie widziałam bułeczki ale wiem że to były córeczki, nawet w 1 snie urodziłam bliźniaczki jedna była duża i pulchniutka a druga była malutka i chudziutka ale były dziewczynami.
`Póki co` tylko we śnie! Bo przecież lada moment będzie Tutu z brokatem jak i u @Kruszynka123 i @leeleeth!
Marzycielka86
Szczypiorkowa nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała aby te sny mi się spełniły :-)
Modlę się o to aby Bóg zechciał nas uczynić rodzicami zdrowej córeczki.
Kruszynka i jak tam u Ciebie po wizycie?
Teraz kto testuje? Leeleeth, Gosica i kto jeszcze?
Modlę się o to aby Bóg zechciał nas uczynić rodzicami zdrowej córeczki.
Kruszynka i jak tam u Ciebie po wizycie?
Teraz kto testuje? Leeleeth, Gosica i kto jeszcze?
reklama
Podziel się: