@Gosica ja biore ovarin, tez ma Inozytol ale jak pisała @baby_girl ma mniejsza dawkę niż inne (bierze sie go w dawce dziennej 1100). Biore go od zeszłego cyklu, i niemal od razu poczułam różnice. Wiec jeśli planujesz zabrać to myśle ze warto już teraz.
Z ta płodnością tez miałam, ze bez problemu a teraz drugi cykl i nic. Z jednej strony to dobrze, bo daje nadzieje na dziewczynkę a z drugiej trochę sie martwię [emoji19]
No nic @Gosica zbieramy siły i walczymy dalej [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@kinga_z1 przykro mi! Tule Cię mocno! Ja tez strasznie zawiedziona byłam po pierwszym cyklu. Razem z Gosica zbieramy siły i do walki! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Tsh podczas staranek powinno byc w Ok 1,5 max.
11 dni literalnej to nie jest źle. Plus minus dwa dni uznaje sie za normę.
@Imama, współczuje przeżyć z synem! Zawału bym dostała. Patrzę po znajomych i mimo, ze teraz twierdzi sie, że płeć nie determinuje zachowania to jednak tam gdzie córki to takich szaleństw nie ma. Moi tez bardzo dokazuja a pomysły takie, że strach sie bac [emoji33]
@kredkaczarna @Luisa2018 zapraszamy na scenę [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale nam sie ring zapełnia
Kto jeszcze sie stara? Nosze świeżutki ujawniać sie tu [emoji6]
Ciezaroweczki coś nam ucichły, wsparcia nie dają. Wątek zaschnie i umrze jak nie bedziecie z nami pisać. Widzicie jak to jest z nami w drugiej fazie, każda skupiona żeby testy zrobić i pisać nie ma komu.
Wpadłam na pomysł, żeby na 20rocznice ślubu na Kubę poleciec. Mąż sie zdziwił ale chyba nie ma nic przeciwko. Także tobie rokonesans [emoji2]
Może mała Kubanke przywiozę ? [emoji2]
Jezu tez tak macie, że wszystko, wszystko pod staranka?
Gdzie nie spojrzę to jakieś notatki, spostrzeżenia... doktorat na tym zrobię [emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z ta płodnością tez miałam, ze bez problemu a teraz drugi cykl i nic. Z jednej strony to dobrze, bo daje nadzieje na dziewczynkę a z drugiej trochę sie martwię [emoji19]
No nic @Gosica zbieramy siły i walczymy dalej [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@kinga_z1 przykro mi! Tule Cię mocno! Ja tez strasznie zawiedziona byłam po pierwszym cyklu. Razem z Gosica zbieramy siły i do walki! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Tsh podczas staranek powinno byc w Ok 1,5 max.
11 dni literalnej to nie jest źle. Plus minus dwa dni uznaje sie za normę.
@Imama, współczuje przeżyć z synem! Zawału bym dostała. Patrzę po znajomych i mimo, ze teraz twierdzi sie, że płeć nie determinuje zachowania to jednak tam gdzie córki to takich szaleństw nie ma. Moi tez bardzo dokazuja a pomysły takie, że strach sie bac [emoji33]
@kredkaczarna @Luisa2018 zapraszamy na scenę [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale nam sie ring zapełnia
Kto jeszcze sie stara? Nosze świeżutki ujawniać sie tu [emoji6]
Ciezaroweczki coś nam ucichły, wsparcia nie dają. Wątek zaschnie i umrze jak nie bedziecie z nami pisać. Widzicie jak to jest z nami w drugiej fazie, każda skupiona żeby testy zrobić i pisać nie ma komu.
Wpadłam na pomysł, żeby na 20rocznice ślubu na Kubę poleciec. Mąż sie zdziwił ale chyba nie ma nic przeciwko. Także tobie rokonesans [emoji2]
Może mała Kubanke przywiozę ? [emoji2]
Jezu tez tak macie, że wszystko, wszystko pod staranka?
Gdzie nie spojrzę to jakieś notatki, spostrzeżenia... doktorat na tym zrobię [emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom