reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja ostatnio bardziej biernie przyglądam się forum. Czytam i dodaje dwa do dwuch. Moje starania odległe więc ...
Oczywiście wszystkim mocno kibicuję.
Moje myśli są przy każdej z osobna. Już nie potrafię o Was nie pomyśleć. To forum tak mi weszło w krew ze chodzby raz dziennie to muszę zajrzeć co tam u której słuchać.
Wasze radości,uniesienia,smutki i porażki przeżywam jak swoje. Jesteście dla mnie ważne. I życzę każdej z osobna wszystkiego co najlepsze. Buziaczki

reklama
Ja ostatnio bardziej biernie przyglądam się forum. Czytam i dodaje dwa do dwuch. Moje starania odległe więc ...
Oczywiście wszystkim mocno kibicuję.
Moje myśli są przy każdej z osobna. Już nie potrafię o Was nie pomyśleć. To forum tak mi weszło w krew ze chodzby raz dziennie to muszę zajrzeć co tam u której słuchać.
Wasze radości,uniesienia,smutki i porażki przeżywam jak swoje. Jesteście dla mnie ważne. I życzę każdej z osobna wszystkiego co najlepsze. Buziaczki

Mam nadzieje, Kochana,że Cię nie uraziłam. Niestety cieżko pisząc przekazać emocje, a nie mam negatywnych do Ciebie. I nie miałam zamiaru Cię urazić czy sprawić przykrość.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Leeleeth,słońce moje nie powiedziałeś niczego co by mogło mnie urazić. A gdy nawet czasem coś powiemy co może wyglądać głupio to wszystko w dobrej wierze. :)
Ja wszystko rozumiem. Ty już masz za sobą niepowodzenia w staraniach i każde rozczarowanie powoduje to że z każdym coś odpuszczasz. Ja mimo że dopytuje to układam plan po swojemu. Też mam wszystko porozpisywane i dziwi mnie jak to się zmienia. Przecież tych supli była masa,żadna wątroba by tego nie wytrzymała. Tak jak wiadomo szanse na ciążę i tak są trudne a jeszcze te wszystkie udziwnienia. Prubujesz raz drugi trzeci z pełnym arsenałem"ulepszeń" a jak nie wychodzi to rzucasz wszystko w cholerę aby tylko być w ciąży. Ja nie mam dużo czasu na kombinowanie. I z supli to u mnie tylko żurawina,folik i od tego cyklu z zalecenia gin. Inofem i już .aaa i dietka ale jak już wiadomo to na odchudzanie mojej szanownej ;)

Imama-o matko nie strasz tymi pomyslami gdzie oni noze znalezli , tez nie na moje nerwy dobrze ze maz ich znalazl a nie ty, bo mozna zawału dostac, fajnie ze macie pomoc, ja jak dzieci jakies ogladam w tv to strasznie sie usmiecham :D hehe takie maluchy sa the best !

Kinga-przykro ze now wyszlo ale nowa szansa juz wkrotce,niestety malo komu zdarza sie za 1 razem, tylko nasza imama wyjatkowo płodna hehe ;)
Ja nie wiem.moj starszy syn nie uczy sie na błedach kompletnie nic a nic a kilka miesiecy i 5 lat konczy,ja osobiscie mysle.ze on ma.jakies adhd ale nic stwierdzonego przez lekarzy itp. Nie mam,
11 dni FL to nie jest tak zle ale jak masz z hormonami problemy to sprawdz czy tam nic nie rosnie,co nie powinno

Gosica-ojeju a tak ladnie sie zapowiadalo,moze faktycznie mega czułe te testy to po pozytywie cjcesz poczekac 1 dzien i wtedy czy jaki masz plan?
A moze mezowi zmniejsz dawke supli na nastepny cykl jak bral 2 tabl ho niech 1 bierze?

Baby girl-ja mialam miec taki sam cykl jak ty owu pod koniec marca a tu dalej dupa,chyba do gina zadzwonie i zapytam czy bedzie to krwawienie czy moze od razu owulka zebym nie wpadla czasami bo bym sie wkurzyla.hah [emoji23]

Leeleth- Inozytol 2tys mg, a widzimy co chcemy to racja,ja tez same dziewczynki.ale tez rodziny co maja parki i zawsze mpwie do.meza no zobacz maja parke a my nie[emoji23] lol biedny..;)

Belle-tak mysle ze inofem spoko bo nie ma zadnych nie potrzebnych dodatkow i wlasnie chce go kupic,teraz bede brac witaminy ale na starania witaminy odstawie,moze te kilka.miesiecy to troche sie podwitaminuje i nie bede musiala brac poki nie zajde :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica-clo i inofem jak najbardziej ok sama zamierzam brac taki zestaw :)!

Leeleeth-super pomysl z kuba a co z dziecmi? Zostawicie na tyle jakiejs mamusi :)? Ja to sie smieje zawsze jade gdzies na godzine dwie to sie ze mna zegnaja jakbym jechala na miesiac a co dopiero tak dzieci sprzedac komus i jechac nie wiem.co to by bylo , wiadomi fajnie z mezem itp. Ale zostawic na np.tydzien,zawyłabym sie [emoji23] przynajmniej ten pierwszy dzien hehe ;) [emoji14]

@Miciur-ka też właśnie tak wydedukowałam z tym Inofem ze jest najlepszy bez dodatkowych witaminek nie do końca porzebnych. No przecież i Wit. z grupy B i Wit. D odzrzucona przy naszych staraniach.

Gosica-clo i inofem jak najbardziej ok sama zamierzam brac taki zestaw :)!

Leeleeth-super pomysl z kuba a co z dziecmi? Zostawicie na tyle jakiejs mamusi :)? Ja to sie smieje zawsze jade gdzies na godzine dwie to sie ze mna zegnaja jakbym jechala na miesiac a co dopiero tak dzieci sprzedac komus i jechac nie wiem.co to by bylo , wiadomi fajnie z mezem itp. Ale zostawic na np.tydzien,zawyłabym sie [emoji23] przynajmniej ten pierwszy dzien hehe ;) [emoji14]

Oj skąd ja to znam. Ja też ze swoim małym wszędzie jak cyganka. Jak musiałam go zostawić na h lub dwie to wielkie pożegnanie. A najdłużej to dwa dni mnie w domu nie było bo musiałam się położyć do szpitala. To przeżywałam nie swoją operację tylko jak oni w domu się mają. Taka matka polka:D

@Miciur-ka pomysł padł a teraz szukamy możliwości realizacji [emoji23][emoji23][emoji23] już popatrzyłam na Emilka i mi dooope ścisnęło, że miałabym go zostawić [emoji6]
Tak z babciami byśmy dzięciole zostawili, rozdzielamy po rodzinie [emoji23][emoji23][emoji23]

To kupuje inofem i odrzucam ovarin [emoji17]
I od następnego cyklu inofem a w tym skończę ovarin [emoji6] matko jakie kombinacje [emoji85]

Miciurka Ty wracasz do gry od czerwca? Tak?

Miciurka, ostatni cykl był naprawdę obiecujący, ale wyglada na to ze falstart bo zadzialalismy za wczesnie. Teraz nastawiam się na clo i Inofem. Mezowi może całkowicie odstawie lukrecję, zostawimy same szyszki.

reklama
A i OLE tez będzie bo on raczej tu nam nie miesza. A zechcemy działać jakoś w dniu pozytywu, pewnie pójdę na monitoring zwłaszcza przy clo wolałabym mieć wszystko pod kontrola.

Do góry