Leeleeth- jak moga i chca wzoasc to czemu nie

, hehe u nas jeszcze mlody za maly nie wiem czy ktos by sie podjął na dluzej jak.jedna noc hehe, nie wiem.co to bedzie bo sie mi nowy cykl jeszcze nie szykuje nawet takze narazie kupuje perdoły po aptekach , czekam na rephresh bedzie żeli a żeli [emoji23] no ale ja musze i tak ten zel używać mi gin Polecal po 2 ciazy, to tak czy siak.bede
Belle- moj starszy to za mna łazi ze sie "smieje"ze pepowina przecieta lata temu a chyba tak naprawde jeszcze przyczepiony

hehe, ale.my mieszkalismy w 2 pokojowym mieszkaniu i praktycznie 1 pokoj to byl salon a w drugim spalismy wszyscy w 3 pozniej kilka.mies. w 4 [emoji23], jak sie przenieslismy do domku to syn i tak za mna łazi i to chyba z przyzwyczajenia mowi ze nie lubi byc sam hehe
Ja albo kupie myo-inositol sam w.kapsulkach albo ten inofem tylko inofem musialabym sprowadzic to juz problem :/
Luisa-no wlasnie ten skutek uboczny to jest to co jest dziewczynkowe

- dobry znak czyli obnizyla mu Lukrecja testosteron i sie mniej chce [emoji23] ja robie mezowi przerwe bo zauwazylam ze przestal na lukrecje reagowac,to noze jak organizm sie odzwyczai to zaczynając od nowa znowu go poer&olnie [emoji23]
Gosica-no ciekawe jak tam.testo u twojego meza po tej lukrecji,
Babygirl-to duzo lukrecji dajesz mezowi jak 1 tabl.ma 750, moze powinnas dawac jedna
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom