reklama
Okej to od nowego cyklu mierze:-) trochę się boje tego cyklu z clo ze totalnie nie rozpoznam co i jak. Na dodatek w okolicach staranek mój mąż idzie na imprezę z pracy bankowo się nazre miecha!
I rób takie zestawienia wg bdm bo widzisz co i jak sie dzieje, mi to bardzo pomaga w analizie wykresu [emoji6]
U mnie to tak wyglada
Plus w apce zdjęcia, bo ona sama ocenia jak tam z pikiem [emoji6]
Masz femometer? Tak to w aplikacji wyglada
Teraz robię już trzy testy dziennie, mimo, ze spodziewam sie owu najwcześniej za tydz [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleth super przygotowana jesteś. Z tego bankowo będzie mała Kubaneczka!
To już chyba desperacja [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mihasiaa-za duzo mezowi mowisz,nie mow nic na temat planowania i cyklu i co i kiedy i po prostu inicjuj sama,
To biale po uzyciu rephresh to nie jest sciety zel itp. Tylko te grudki to jest złuszczona błona komorkowa, wydalona (ze tak napisze
) bo to odswieza i złuszcza
Dziewczyny zmiencie testy! Niebieskie sa G...warte! Albo rozowe albo zielone (mi zielone najbardziej pasowaly) albo jakies rosmannowskie lub inne sprawdzone (nie wiem jakie tam Polskie sa jeszcze godne polecenia) moze imama sie wypowie ?!
ja uzywam zielonych ,jest taka polecana marka jak znajde to dodam, ale ja ich osobiscie nie uzywalam tylko znam kilka osob co uzywalo
Baby girl tak tak my sie nie starany generalnie rozgladam sie za praca jak sie cos znajdzie to juz w ogole sobie odpuscimy i chyba nanza rok dopiero
Gosica kochana przykro takie rzeczy przechodzic ale jestem pewna ze teraz zajdziesz szybciej, bo juz znalazlas swoj zestaw co uzywac i z Rephreshem da sie zajsc tylko moze cut off troszeczke mniejszy 2 dni, mocno kciuki trzymam, takie cos moze mocno dotknac czlowieka :/ ale trzeba walczyc dalej :*
Testy
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To biale po uzyciu rephresh to nie jest sciety zel itp. Tylko te grudki to jest złuszczona błona komorkowa, wydalona (ze tak napisze
Dziewczyny zmiencie testy! Niebieskie sa G...warte! Albo rozowe albo zielone (mi zielone najbardziej pasowaly) albo jakies rosmannowskie lub inne sprawdzone (nie wiem jakie tam Polskie sa jeszcze godne polecenia) moze imama sie wypowie ?!
Baby girl tak tak my sie nie starany generalnie rozgladam sie za praca jak sie cos znajdzie to juz w ogole sobie odpuscimy i chyba nanza rok dopiero
Gosica kochana przykro takie rzeczy przechodzic ale jestem pewna ze teraz zajdziesz szybciej, bo juz znalazlas swoj zestaw co uzywac i z Rephreshem da sie zajsc tylko moze cut off troszeczke mniejszy 2 dni, mocno kciuki trzymam, takie cos moze mocno dotknac czlowieka :/ ale trzeba walczyc dalej :*
Testy
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Miciurka trochę Ci "zazdroszczę", bo przez ten rok my tu wszystkie pozachodzimy i albo już wszystkie będziemy po porodach albo przynajmniej będzie wiadomo co która urodzi. Przez rok więcej informacji się nazbiera, więcej wyjaśni. Wiadomo, nie wszystko, ale chociaż jakaś część.
Już tak bardzo tęsknię za możliwością zjedzenia dobrego śniadania, w dodatku po wstaniu z łóżka, a nie po kilku godzinach
niech się uda w tym cyklu, już tam nieważne, że nie chcę w grudnii rodzić, trudno 
Już tak bardzo tęsknię za możliwością zjedzenia dobrego śniadania, w dodatku po wstaniu z łóżka, a nie po kilku godzinach
Podziel się: