reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mihasiaa, może tak musiało być żeby odpuścić staranka. Kiedyś Miciurka pisała, ze Y-ki po wołowinie maja duzego speeda [emoji12]
Luisa, ja tez długo się nie mogłam przekonać do pomiarów tempki. Kupiłam ponad rok temu bany-compa, ale od niedawna zaczęłam wbijać te tempki w apke. Dzięki temu wiedziałam kiedy miałam ovu. Nie dosyć ze ja czułam to jeszcze potwierdzone tempka, a 5 dni wcześniej było usg na którym pęcherzyk miał 16 mm.
Leeleth, chyba tez będę musiała zacząć działać z testami ovu. Poki co nie mam do nich szczęścia. Ten testy z rossmana pokazują ovu za wczesnie-przez to miałam zmyłkę i zadzialalismy z cutoffem 3,5 dniowym.
Miciurka, jest mi przykro, ale mam sile do działania. Mąż tez się zmartwił, ale powiedział ze dalej będziemy walczyć i już nie odmówił OLE i szyszek [emoji12]
Jeszcze do staranek może nam się zejść OK.1 mies, może ciut krócej jeśli ta @przyjdzie szybko.
Tak myśle czy nie kupić 2 rodzajów testów ovu, albo liczyć na monitoring-myśle ze 1 wizyta mi wystarczy żeby się odnieść do wielkości jajeczka i obliczyć orientacyjny termin ovu. Jak myślicie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Gosica właśnie pamiętałam o tym speedzie Y po wołowinie, teraz ma totalny zakaz.
@baby_girl to jesteś mega wytrwała i zdeterminowana, ja trochę odpisałam dietę, ale musze zasiąść się w sobie i pilnować znowu.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Baby girl to ładny staż masz w przygotowaniach!

Mi tez najbardziej brakuje wczesnych śniadań! Bo do 2-3 posiłków dziennie już się przyzwyczaiłam. Nawet mi to pasuje :-)

Ostatnia edycja:
@Miciur-ka mi te rossmanowskie wychodzą pozytywne cały czas [emoji6]
A te niebieskie wyszły ładnie w poprzednim cyklu. Zielonych wcale nie widziałam a o różowe tez cieżko ostatnio [emoji6]
@Gosica wierze, że jest Ci cieżko bo sama bardzo przeżywam Twoja sytuacje [emoji17]
Może teraz będzie dziewczynka dzięki hormonom? Zaciskam kciuki za Was i Tule Cię mocno. Podziwiam, że od razu wracasz do starań, i bardzo Ci kibicuje
Co do testów, to trzeba kupić kilka rodzajów i sprawdzicna sobie które najlepiej działają. Bo czasem zakłamania są.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry