Mihasiaa, może tak musiało być żeby odpuścić staranka. Kiedyś Miciurka pisała, ze Y-ki po wołowinie maja duzego speeda [emoji12]
Luisa, ja tez długo się nie mogłam przekonać do pomiarów tempki. Kupiłam ponad rok temu bany-compa, ale od niedawna zaczęłam wbijać te tempki w apke. Dzięki temu wiedziałam kiedy miałam ovu. Nie dosyć ze ja czułam to jeszcze potwierdzone tempka, a 5 dni wcześniej było usg na którym pęcherzyk miał 16 mm.
Leeleth, chyba tez będę musiała zacząć działać z testami ovu. Poki co nie mam do nich szczęścia. Ten testy z rossmana pokazują ovu za wczesnie-przez to miałam zmyłkę i zadzialalismy z cutoffem 3,5 dniowym.
Miciurka, jest mi przykro, ale mam sile do działania. Mąż tez się zmartwił, ale powiedział ze dalej będziemy walczyć i już nie odmówił OLE i szyszek [emoji12]
Jeszcze do staranek może nam się zejść OK.1 mies, może ciut krócej jeśli ta @przyjdzie szybko.
Tak myśle czy nie kupić 2 rodzajów testów ovu, albo liczyć na monitoring-myśle ze 1 wizyta mi wystarczy żeby się odnieść do wielkości jajeczka i obliczyć orientacyjny termin ovu. Jak myślicie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom