reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth czekam na ten Twój test jak na swój!
@Miciur-ka ja to juz jak na szpilkach siedze i licze dni do działania :)

Ja równie mocno Ci kibicuje! Każdej z Was!!!
A jaki plan? Cut off? Czy jak bo mnie gdzieś umknęło jeśli pisałaś?

@asya u mnie te z facelle pokazywały cały czas pozytyw, a domowe laboratorium nigdy pozytywu nie pokazały, u mnie sprawdziły sie allergowe tanioszki, myśle, ze każda powinna popróbować co jest na rynku i znaleźć takie które jej odpowiadają [emoji6]

Nie wiadomo czy sukces szczpiotkowej byłby tez Twoim sukcesem, nie ma co sie sugerować czyimś starankami, weź to co Tobie wydaje senwazne i ułóż własna mozaikę, bo nie ma metody 100% na planowanie płci!

@Miciur-ka wondfo nadal nie przyszły i chyba już nie przyjdą, także lipa [emoji53]ale obstawiona jestem tymi zielonymi tym razem z Allegro, choć na niebieskie tez nie mogę narzekać.

U mnie też tym razem jakoś nie miałam imienia męskiego. Teraz już mam-Piter.
A dla dziewczynki, to mam masę od Korneli (Neli) zaczynając przez Ewę, Zosię, Marysię, Patrycję, Magdę:)

Tak, świat jest niesprawiedliwy, ale trzeba ufać Opatrzności!

Marzycielka86 pocieszę Cię: w ostatniej ciąży miałam mdłości 24na dobę! No masakra jakaś była... I mam córeczke [emoji57]
Trzymam kciuki za poprawę samopoczucia[emoji1307]

@szczypiorkowa dobrze, ze piszesz, moze to jakis przesąd, a ja jestem przesadna [emoji14] To już Neli nie będzie. Muszę jakieś inne wymyśleć ;)
@asya u mnie te z allegro i o dziwo te niebieskie też bardzo dobrze wyznaczają ovu

Gorligorligor więc życzę Ci zdrowej Ewuni [emoji179] (a Piterka oddaj z powrotem ;) )
Super te wózki! Tylko za nic na świecie nie dałam bym tyle kasy, ponieważ może a kupić równie super wózki za mniejsze pieniądze

@Gorligorli wiem niestety cena bugaboo zaporowa jak na wózek!
@szczypiorkowa a ta Pani mowila Ci dlaczego powinno sie zmieniać imię? Bo ta Nela za mną chodzi od dawna [emoji14] Liwia mi się tez strasznie podoba, ale u mnie w malym miasteczku to by chyba nie przeszło.

@leeleeth nie mam pomysłu na siebie haha. Będę celować w owu. Czytajac ciagle rozne fora zauwazylam, ze zajscie w ciaze moze wcale nie byc takie proste.

@mihasiaaa chyba w ten cykl kupie cos stacjonarnie. Bo jeszcze nie dojda i bedzie klops ;)

reklama
Do góry