reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
Z podwójnych baby jogger też jest spoko.
Ja mam Mutsy Igo, generalnie jestem też mega zadowolona, ale myślę o podwójnym jakby roznica wieku byla do 2 lat i 3 miesiace. Myślę, ze kupię albo uzywanego Donkeya, chociaz trochę boję sie o szerokosci, albo Baby Joggera, ale narazie długa droga do wybierania wózka
Ja mam Mutsy Igo, generalnie jestem też mega zadowolona, ale myślę o podwójnym jakby roznica wieku byla do 2 lat i 3 miesiace. Myślę, ze kupię albo uzywanego Donkeya, chociaz trochę boję sie o szerokosci, albo Baby Joggera, ale narazie długa droga do wybierania wózka
asya
Zaciekawiona BB
Mialam dzis dziwne sny. Snilo mi sie, ze mam tego wymarzonego syneczka i ze jest strasznie brzydki haha. I bylismy na jakims spotkaniu z malym, a ja przed wszystkimi rozpaczalam ze jeszcze nie widzialam czy ma siurka hahahaha. No i s snie polecialam to sprawdzac. Wstalam i smieje sie sama z siebie. Chyba za mocno sie wkrecilam. 
Marzycielka86
Kitqa to mnie pocieszylas :-) :-*
Mam nadzieję tylko ze wszystko jest ok z moją kruszynka.
Gosica wiem że szybko zleci ale mi się to ciągnie jak flaki z olejem
tak bardzo bym chciała już zobaczyć ta istotke :-)
Ja po inofemie owu miałam zawsze w 17 dc, nawet clo nie przyspieszylo jej.
A mnie znowu od rana głowa boli a zostałam sama z dziećmi w domu to nie ma szans aby głowa mi przeszła
Mam nadzieję tylko ze wszystko jest ok z moją kruszynka.
Gosica wiem że szybko zleci ale mi się to ciągnie jak flaki z olejem
tak bardzo bym chciała już zobaczyć ta istotke :-) Ja po inofemie owu miałam zawsze w 17 dc, nawet clo nie przyspieszylo jej.
A mnie znowu od rana głowa boli a zostałam sama z dziećmi w domu to nie ma szans aby głowa mi przeszła

gorligorligor
Tak, no prawda taka, że nie ma wózka idealnego. Można coś znaleźć bliskiego ideałowi. No i dla każdego coś innego się liczy.
Marzycielka86
Leeleeth poczekaj jeszcze trochę to dopiero 9 dpo. Może faktycznie to dopiero implantacja. Ja nadal trzymam mocno kciuki 

szczypiorkowa12345
@leeleeth trzymam kciuki!!!
Co do wózków ja się nie wypowiem, mam swojego tako Jumper GT i na nasze wiejskie drogi jest nie zastąpiąny. Kosztował grosze, duże pompowane koła, ogromna gondola, świetne okrycie dachu, idealny na zimę (a u nas wł teraz tak będzie potrzebny) itd itd itd Ale na mieszkam w domu z pojazdem itd nie dźwigam go ani nic, a jest ciężki. Lepiej prezentujące się wózki i lżejsze mam spacerowe cybex i mooda. Ale ja mówię że tj wózki sklepowe haha bo na wiek się drogi dramat i koszmar zarówno dla dziecka jak i mamy
cybex jest parasolka więc idealnie spr się na szybkie wyjazdy 
Teraz planuje łączyć mooda i wyjazdów cybex. Ale jeśli młodsza będzie taka jak starsza córka, to jak tylko zapalone twardo chodzenie to wózka na oczy widzieć nie będzie chciała hahaha
dlatego ja nie przywiązuje do tego większej uwagi. Jak się pojawi Igor to może kupię ubranko na wózek tj wkładkę itd ale to wszytsko 
Co do wózków ja się nie wypowiem, mam swojego tako Jumper GT i na nasze wiejskie drogi jest nie zastąpiąny. Kosztował grosze, duże pompowane koła, ogromna gondola, świetne okrycie dachu, idealny na zimę (a u nas wł teraz tak będzie potrzebny) itd itd itd Ale na mieszkam w domu z pojazdem itd nie dźwigam go ani nic, a jest ciężki. Lepiej prezentujące się wózki i lżejsze mam spacerowe cybex i mooda. Ale ja mówię że tj wózki sklepowe haha bo na wiek się drogi dramat i koszmar zarówno dla dziecka jak i mamy
Teraz planuje łączyć mooda i wyjazdów cybex. Ale jeśli młodsza będzie taka jak starsza córka, to jak tylko zapalone twardo chodzenie to wózka na oczy widzieć nie będzie chciała hahaha
reklama
gorligorligor
Leelunia spokojnie, wdech-wydech 
Tyś płodna kobieta :-*
Tyś płodna kobieta :-*
Podziel się: