reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Mam zimowego to teraz będzie letniGrabcia super termin. Najlepszy.
belle81
: 164781"]Mam zimowego to teraz będzie letni
[/QUOTE]
@Grabcia123 Ty chciałaś ciążę na lato żeby eksponować brzuszek w kwiecistych sukieneczkach? To masz
A kto tam jest to jeszcze się ukarze bo tego nie wiesz,bo te ramzi to wiesz
Ważne że jest prawie 11mm miłości w brzuszku
Cudnie
@BB_Anna a może implantacji,bo owu się przesuneła? Obserwuj i melduj na bieżąco
@mis0890 pieniądze rzecz nabyta,uroda przemija. A spełnienie w postaci małej upragnionej cząstki samego siebie zostaje na całe życie. I tak po prostu jest...i kocha Cię bezwarunkowo
@mis0890 - spełnienia przyjacielu

@Grabcia123 Ty chciałaś ciążę na lato żeby eksponować brzuszek w kwiecistych sukieneczkach? To masz
A kto tam jest to jeszcze się ukarze bo tego nie wiesz,bo te ramzi to wiesz
Ważne że jest prawie 11mm miłości w brzuszku
@BB_Anna a może implantacji,bo owu się przesuneła? Obserwuj i melduj na bieżąco
@mis0890 pieniądze rzecz nabyta,uroda przemija. A spełnienie w postaci małej upragnionej cząstki samego siebie zostaje na całe życie. I tak po prostu jest...i kocha Cię bezwarunkowo
@mis0890 - spełnienia przyjacielu

Grabcia123
mis0890
BB_Anna - w końcu sam tą metodę opracowałem, więc polecam - Mis
chciałbym równie szczegółową dostać kiedyś na synka.
Grabcia123 - nie przesądzaj jeszcze wszystkiego, wszystko może się jeszcze zmienić. Tak a propos - przypomnisz w skrócie metodę swoich staranek? Wiem, że pewnie pisałaś ale wybacz, pyta facet
belle81 - jak Bóg da, to się spełnią. Moje modlitwy mogą być już dla Niego nieco nudne...z uwagi na ich monotematyczność.
Dobrej nocy dziewczyny i samych dobrych snów, które się spełnią któregoś pięknego dnia
Grabcia123 - nie przesądzaj jeszcze wszystkiego, wszystko może się jeszcze zmienić. Tak a propos - przypomnisz w skrócie metodę swoich staranek? Wiem, że pewnie pisałaś ale wybacz, pyta facet
belle81 - jak Bóg da, to się spełnią. Moje modlitwy mogą być już dla Niego nieco nudne...z uwagi na ich monotematyczność.
Dobrej nocy dziewczyny i samych dobrych snów, które się spełnią któregoś pięknego dnia
belle81
No nie ma czegoś takiego jak nudne modlitwy... Jak coś będziemy sobie ciągle i uparcie powtarzać to sami w to uwierzymyBB_Anna - w końcu sam tą metodę opracowałem, więc polecam - Mischciałbym równie szczegółową dostać kiedyś na synka.
Bóg słucha nas wszystkich i na wszystkich nas ma z góry założony plan który nie zawsze pokrywa się z naszym planem życiowym. Ale czy przez to,to życie będzie gorsze ? Raczej nie. Napewno nie raz nas zawiedzie i rozczaruje ale nie będzie gorsze
Dobrej nocy i pięknych snów.
anija.82
No niestety u mnie też @. Jutro się rozkręci. Kurcze jestem już zmęczona tym. Rok temu zaczęliśmy się starać potem była przerwa bo nie chciałam dziecka z końcówki roku. Pół roku staran i coś nie wychodzi. Chyba biorę miesięczny urlop. Mam okołookresowy dół . 
martoosia04
Ja kochani po wizycie.. Z racji opóźnienia i pośpiechu brak zdjęciaale podejrzalam i wg mnie patrząc na Ramziego będzie chłopiec
dzidzia ma 10.93mm termin z OM na 24.06 a z usg na 25.06
![]()
Kochana ale chyba za wcześnie u ciebie na płeć [emoji23] dopiero co zaszłaś
reklama
belle81
OoooNo niestety u mnie też @. Jutro się rozkręci. Kurcze jestem już zmęczona tym. Rok temu zaczęliśmy się starać potem była przerwa bo nie chciałam dziecka z końcówki roku. Pół roku staran i coś nie wychodzi. Chyba biorę miesięczny urlop. Mam okołookresowy dół .![]()
Wiem co czujesz. Te ciągle rozczarowania i złudne oczekiwania są tak frustrujące ze chce się wyć gdy znów nie wyjdzie.
Dół minie za kilka dni i do roboty
Podziel się: