reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
: 164781"]Mam zimowego to teraz będzie letni :)[/QUOTE]
@Grabcia123 Ty chciałaś ciążę na lato żeby eksponować brzuszek w kwiecistych sukieneczkach? To masz;)
A kto tam jest to jeszcze się ukarze bo tego nie wiesz,bo te ramzi to wiesz ;)
Ważne że jest prawie 11mm miłości w brzuszku :) Cudnie:)
@BB_Anna a może implantacji,bo owu się przesuneła? Obserwuj i melduj na bieżąco;)
@mis0890 pieniądze rzecz nabyta,uroda przemija. A spełnienie w postaci małej upragnionej cząstki samego siebie zostaje na całe życie. I tak po prostu jest...i kocha Cię bezwarunkowo:)
@mis0890 - spełnienia przyjacielu:):tak:

BB_Anna - w końcu sam tą metodę opracowałem, więc polecam - Mis ;) chciałbym równie szczegółową dostać kiedyś na synka.
Grabcia123 - nie przesądzaj jeszcze wszystkiego, wszystko może się jeszcze zmienić. Tak a propos - przypomnisz w skrócie metodę swoich staranek? Wiem, że pewnie pisałaś ale wybacz, pyta facet :)
belle81 - jak Bóg da, to się spełnią. Moje modlitwy mogą być już dla Niego nieco nudne...z uwagi na ich monotematyczność.
Dobrej nocy dziewczyny i samych dobrych snów, które się spełnią któregoś pięknego dnia

BB_Anna - w końcu sam tą metodę opracowałem, więc polecam - Mis ;) chciałbym równie szczegółową dostać kiedyś na synka.
Grabcia123 - nie przesądzaj jeszcze wszystkiego, wszystko może się jeszcze zmienić. Tak a propos - przypomnisz w skrócie metodę swoich staranek? Wiem, że pewnie pisałaś ale wybacz, pyta facet :)
belle81 - jak Bóg da, to się spełnią. Moje modlitwy mogą być już dla Niego nieco nudne...z uwagi na ich monotematyczność.
Dobrej nocy dziewczyny i samych dobrych snów, które się spełnią któregoś pięknego dnia
No nie ma czegoś takiego jak nudne modlitwy... Jak coś będziemy sobie ciągle i uparcie powtarzać to sami w to uwierzymy;)
Bóg słucha nas wszystkich i na wszystkich nas ma z góry założony plan który nie zawsze pokrywa się z naszym planem życiowym. Ale czy przez to,to życie będzie gorsze ? Raczej nie. Napewno nie raz nas zawiedzie i rozczaruje ale nie będzie gorsze;)
Dobrej nocy i pięknych snów.

No niestety u mnie też @. Jutro się rozkręci. Kurcze jestem już zmęczona tym. Rok temu zaczęliśmy się starać potem była przerwa bo nie chciałam dziecka z końcówki roku. Pół roku staran i coś nie wychodzi. Chyba biorę miesięczny urlop. Mam okołookresowy dół . :(

Ja kochani po wizycie.. Z racji opóźnienia i pośpiechu brak zdjęcia :( ale podejrzalam i wg mnie patrząc na Ramziego będzie chłopiec :) dzidzia ma 10.93mm termin z OM na 24.06 a z usg na 25.06 :)

Kochana ale chyba za wcześnie u ciebie na płeć [emoji23] dopiero co zaszłaś ;) przywołuj róż i tyle! Nie ma co stawiać na jakieś tam gdybanie. Tu trzeba solidnych dowodów.

reklama
No niestety u mnie też @. Jutro się rozkręci. Kurcze jestem już zmęczona tym. Rok temu zaczęliśmy się starać potem była przerwa bo nie chciałam dziecka z końcówki roku. Pół roku staran i coś nie wychodzi. Chyba biorę miesięczny urlop. Mam okołookresowy dół . :(
Oooo:( Przykro mi:(
Wiem co czujesz. Te ciągle rozczarowania i złudne oczekiwania są tak frustrujące ze chce się wyć gdy znów nie wyjdzie.
Dół minie za kilka dni i do roboty;) Trzeba trzymać garde ;)

Do góry