reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Margaritko z Bronkiem to Ci powiem kochana, że ciężko się współpracuje:-):-):-) uparty jak czort:-):-) nie dość ,że karuzele mi tu urządza to jeszcze kazał mi dziś całe śniadanie oddać:baffled::-):-)
w poniedziałek idę do ginki to zobaczymy co powie
a jak tam u Ciebie?:-)

reklama
Becia ale ze co jak u mnie? u mnie tzw.constans... czyli zyjemy sobie .Niki zaraz wstanie, szanowny pojechał po Martysie do szkoły... nie znam Bronka nie wspołpracowałam z nim nigdy:-D
anufifi juz lete :-D

a ja chciałam dodac nowe zdjęcia do albumu i wszytskie ktore zawsze dodawalam ladnie się zmniejszaly a te dzisiejsze takie wielkie:szok: znów jakies problemy ma BB:dry:
anufifi :wściekła/y::wściekła/y:

Margaritta dostałam i przeczytałam wiadomość, ale ja nie wyślę wiadomości bo nie wiem jak, ale wstyd:wściekła/y:.
Mój synek ma prawie 6 lat, ur. 15 maja 2003r.
A jeśli chodzi o fasolinke, to ma 6 tygodni, a data porodu na 27 październik, a suwaczek napewno mi sie spodoba!

reklama
Becia no w albumie tu na BB .Pojecia nie mam czemu sa takie ogromniaste i sie nei zmniejszyły:dry:
madzia jak mi tylko Niki i czas pozwoli to zabiore sie do tego:tak: i wysle Ci znow wiadomosc:-D a odpisac mi mozesz w okienku ktore jest puste zaraz pod wiadomoscia ode mnie- to jest odpowiedz tylko pozniej kliknij "zatwierdz odpowiedz":tak:

Do góry