reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kiki trzymam kciuki za piśkę:-):-):-):-):-)
masz rację kochana my polki to silne dziewczyny damy sobie rade jakby co!!!, a chłopaczki już duże mężczyzny pomogą Ci jakby co:tak:

witam popołudniowo.
agnieszka jak to Twoj czas na tym forum się skonczył:szok::wściekła/y: nie mow tak:-( ja chce wiedziec wszytsko o Alanku:-D kiedy, jaki duzy, jak kopie, czego słucha, a pozniej jak rosnie, ile ma zabków i w ogole:sorry2: nie mozesz sobie tak po prostu "isc":no: a zdjęcia Alanka- mmmmmmm- super- i jakie wyrazne, bo ja zazwyczaj to malo co wiedze na takich zdjęciach z USG- nie moge sie doszukać co gdzie:sorry2:
Becia jak zyjesz? Bronek Cie trzyma? A w ogole czemu po nim tak si eczujesz? Co on ma w sobie?:-D
anufifi :zawstydzona/y: bo taka prawda no .... a na te Twoje fotki ( antresola, fryzura, pazurki) to dlugo bedziemy czekały:confused::-p
kiki ja to sie w ogole nie rozeznaje na tych fociach- co gdzie jest i w ogole- ale brzusio za to piękny :tak:
madzia3 juz spiesze z pomoca- a priv chociaz odebrałas ode mnie?

To robimy , bo mam az całe 40 minut :-D

reklama
Do góry