Kiki heh bardzo dziękuję za gratulacje! :-) Tak jak wcześniej pisałam, jeszcze sama nie oswoilam się z tą myślą
Kiki przykro mi,co to za zachowanie tego Twojego faceta? Masz siedziec w domu, nigdzie się nie ruszać i czekac aż on się laskawie odezwie...

oj nieładnie. mam nadzieje że szybko zmądrzeje i wróci do domu .
Margaritta milo mi bardzo że cieszysz się i wzruszasz razem ze mną :-);-) i to z dzieckiem na kolanach na moje newsy czekać, heheh.. :-)
Mój M jak zobaczył test to mnie mocno przytulił, ale wiem że chyba jeszcze nie dowierza że się udało w końcu ;-)zresztą tak jak ja. umówilam się na wizytę razem z usg na 9go marca, wtedy jak lekarz potwierdzi to dopiero będzie radość!
Madzia dziekuję :-) a suwaczki wstaw koniecznie, będziemy tu wszystkie wiedzialy co i jak z Tobą ;-)
Dziewczyny ja zmykam już na dzisiaj, muszę nas troszku spakować na ten wyjazd do mamy i niedługo M ma być, więc życzę Wam milego weekendu, myslę o Was i do zobaczenia w poniedziałek! Albo jak się uda to wcześniej
Anufifi czekam na wieści po poniedzialkowej wizcie u gina
Gosia czekam na wynik Twojego testu ;-)
Beti no i jaką decyzję podjęłaś? Będą staranka? Jesli tak to lada moment :-) a jeśli postanowiłaś przeczekać antybiotyk to wracaj szybciutko do zdrowia!
Buzialki ;-)