reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beti ja tez bym tak chciała :-) ok to tak robimy :tak: :-)

Ptasiorku w takim razie musze zadzwonić do luxmedu i porozmawiać jak to wygląda, czy jak mam wizytę to czy ten mój gin też usg robi od razu . Dzięki za radę ;-)

Gosia co do objawów to raczej nie mam, tak jak pisałam ;-) tylko to dziwne uczucie w brzuchu, takie samo miałam kilka cykli wcześniej, ale wtedy chyba się nie utrzymało..A brzuch mnie boli tak jakby wszystkie mięśnie w brzuchu, trochę inaczej niż na @...ale wiesz że każda z nas jest inna...będę z całej siły trzymać kciuki za Twoje testowano w poniedziałek ;-):tak:

no to umowa stoi:-):-):-)
a ja wzięłam całego Bronka od dziś i chyba mam odlot
idę się położyć bo czuję się jakbym miała zaraz naprawdę odlecieć, a i na wymioty mi się zbiera:baffled::-(
buźka do później

Kicia dziękuję bardzo za gratulacje! :-):tak: Teraz czekamy do wizyty u gina, żeby potwierdził :tak::-)

Beti a się zgadzam na taką umowę :tak: a ja już zapodałam Luteinę, bo lekarz kazał mi nadal brać jak test będzie pozytywny :-)
Ja zaraz idę na szybką kąpiel bo mój M dzisiaj kończy pracę o 14, więc pewnie zaraz po 14 będzie, musze być do tego czasu gotowa, bo jedziemy jeszcze po prezent dla mamy, a potem już w trasę :tak: Dzisiaj tam nocujemy, więc ja będę w domu dopiero jutro wieczorem, więc odezwę się pewnie albo w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek.

Ale na razie jeszcze jestem :tak:

pyszczek gratuluje i jeszcze raz fratuluje,udalo sie,pisalysmy ci wczoraj ze czeste chodzenie do toalety to pierwszy z objawow ciazy,jeszcze raz gratuluje i zycze zdrowych 9 miesiecy..

reklama
ok- ogarnęłam się, Niki spi i spokojnie mogę pogratulować Pyszczkowi :tak: teścik piękny :rolleyes2: i chociaz nie "znam Cię" nie wiem nawet jak wyglądasz to... serio się wzruszyłam:sorry2: a co to będzie jak zobacze taki test Beti albo anufifi :sorry2:
W kazdym razie kochana ogromne gratulacje- i szczęśliwych 9 m-cy .

bukiet.jpg

Pamiętam jak ja pokazalam szanownemu test jak zaszłam z Martynką... nie zapomnę chyba tego nigdy.No i teraz poraz drugi tez pamietam ale to niedawno w sumie bylo:-D

Do góry