reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti picolo jak obiecałaś!!!! Hehhehehe... dzięki!

Anufifi kochana Ty też dobrze przeczuwałaś, dzięki że myślisz o mnie od 5 rano :-)

Wiecie co ja tez jakoś wiedziałam wczoraj...tzn nie to że wiedziałam że jestem w ciąży tylko że coś się ze mną dzieje, coś innego...I nie mogłam spać na plecach, bo jakoś tak mi było ciężko w brzuchu...dziwne uczucie, nie wiem jak to opisać..:-)

reklama
Ptasiorek dzięki wielkie!!! :-) jejku mam nadzieję że te miesiące będą wspaniałe, to moja pierwsza ciąża, więc i obawy...lęki...ale mam nadzieję że mi pomożecie tutaj przez to przejść :-) i że mnie nie wykopiecie z forum :-D bo ja chce tu zostać i dalej z Wami być

Kurcze 6ty cykl...owocny....:-):-):-)

kochana nikt Cię stąd nie wykopie:-)
będziemy krzyczeć jak się do nas oddzywać nie będziesz:-p:-p:-):-):-)

Beti suwaczek zmienię jak wrócę od gina i będę wiedziała że wszystko jest ok :tak: A własnie dziewczyny, bo ja się zapisałam na wizytę...ale może jeszcze od razu na usg?? Czy tylko na samo usg, nie wiem :confused: A już może być coś widać?? Jak myślicie??

MY cIĘ NAPEWNO NIE WYKOPIEMY ...PRZECIWNIE...ALE JA WIDZE ZE ZAFASOLKOWANE NAS POWOLI OPUSZCZAJĄ ...I RZADKO ZAGLĄDAJĄ I JUZ MI SMUTNO ŻE I TY NAS OPUŚCISZ...

a ja bym chciała, żeby ten wątek zrobił się taki, że zostaniemy tu wszystkie i będziemy na bieżąco jak nasze dzieciaczki rosną, tak już cały czas

Anufifi ja Was nie opuszczę! Obiecuję! :-) Dopóki nie zafasolkujecie będę z Wami kibicować. Inne dziewczyny chyba się przeniosły na inne wątki - Prszyszłe mamy. Ale ja nie chcę, zresztą nie ma jeszcze Listopada 2009 (chyba ja się będę na ten miesiąc kwalifikować?) a gdzie mi będzie lepiej niż u Was??

Dziewczyny, jestescie kochane!!! :-):tak:

reklama
PYSZCZKU, idż na kompleksową wizytę wraz z usg. Będzie widać ciążę, bo ja byłam na usg potwierdzającym ciążę tydzień po terminie @ i gin już na usg ciążę widział i wydrukował mi tą malusią kropkę, która jest Milenką :-)

Do góry